Oana Roman, noi informații despre starea ei de sănătate. Vedeta a ajuns ieri la spital: “Încerc să-mi revin”

Data publicării:
Oana Roman, sursa instagram
Descriere foto: Oana Roman, sursa instagram

Oana Roman a dezvăluit care este starea ei de sănătate, după ce a ajuns la spital cu dureri groaznice.

Oana Roman și-a îngrijorat fanii după ce le-a mărturisit că se confruntă cu probleme serioase de sănătate. Vedeta a ținut să precizeze faptul că nu va mai fi la fel de activă pe rețelele de socializare, deoarece are dureri groaznice și vrea să se liniștească. Mai exact, fiica lui Petre Roman are otită. Aceasta a mărturisit că, deși a luat tratament, durerile nu au lăsat-o deloc. Din acest motiv, Oana Roman a mers și la spital. 

”Lipsesc azi motivat. Am făcut otită și am dureri groaznice. Revin cum mă simt mai bine. Vă pup”, a spus Oana Roman.

 

Cum se simte Oana Roman acum

 

Oana Roman a mărturisit că în continuare se simte rău și că nu a putut să doarmă deloc. Vedeta le-a spus fanilor că se simte lipsită de puteri și speră să treacă peste această problemă. 

"După o noapte de dureri și nesomn, încerc să îmi revin cu o cafea!", a postat Oana Roman pe Instagram.

 

 

Oana Roman și Marius Elisei au sărbători 9 ani de relație

 

 

Anul 2021 a fost un an greu pentru Oana Roman. Vedeta a fost la un pas de divorț și a trecut prin momente grele, după ce mama sa s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate. Cu toate astea, Oana Roman a reușit să treacă peste toate obstacolele și să rămână în continuare o femeie puternică. Dragostea dintre ea și Marius Elisei a fost mult prea puternică, astfel că, cei doi au decis să mai dea o șansă poveștii lor de iubire, mai ales că pe cei doi îi leagă și fetița lor, Isabela. 

Astfel că, anul 2022 i-a găsit mai îndrăgostiți și fericiți ca niciodată. Recent, Oana Roman și Marius Elisei au împlinit 9 ani de când s-au cunoscut, iar cu această ocazie, vedeta a făcut și o retrostectivă a relației lor. Se pare că totul a pornit de la un mesaj pe facebook.

„Pe 3 ianuarie 2013 eram la munte cu prietena mea de suflet...ieșisem seara la un club și întâmplător am găsit pe Facebook un mesaj de la Marius. Primul mesaj de la el. Nu știam ca răspunzând la acel mesaj viata mea se va schimba radical și în scurt timp vom începe împreună o călătorie a vieții”, și-a început Oana Roman mesajul.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel