Oana Roman, noi informații despre starea de sănătate a mamei sale: "Îmi era foarte dor de ea"

Data publicării:
Mioara și Oana Roman, sursa foto Instagram
Descriere foto: Mioara și Oana Roman, sursa foto Instagram

Oana Roman le-a dezvăluit fanilor care este starea de sănătate a mamei sale.

De o bună perioadă de timp, Mioara Roman face față cu greu problemelor de sănătate cu care se confruntă. Recent, Oana Roman a declarat că a dus-o pe mama ei la un hotel de patru stele, deoarece acolo  are parte de o mulțime de beneficii, printre care și asistență medicală și își dorește ce este mai bun pentru cea care i-a dat viață.Vedeta a povestit că a găsit acest loc perfect pentru mama ei după foarte multe căutări și variante. Din fericire, la acest hotel, Mioara Roman are parte de îngrijiri medicale și supraveghere permanentă.

Recent, Oana Roman le-a mărturisit fanilor pe rețelele de socializare că a fost să-și viziteze mama. Totodată, vedeta a povestit că Mioara Roman are parte de cele mai bune îngrijiri medicale, iar starea ei de sănătate este una mai bună.

„Într-un final am venit la mama pentru că îmi era foarte dor de ea şi mă simt mult mai bine. Trebuie să aştept puţin pentru că mama este la ora de gimnastică. Înainte de masă au ora de gimnastică, înainte de gimnastică sau după nu ştiu exact, face kinetoterapie şi masaj, apoi au o ora de gimnastică în fiecare zi. Aştept să termine gimnastica, apoi să stau puţin de vorbă cu ea. Aici lucrurile sunt foarte bine organizate şi îngrijirea este una realmente impecabilă”, a declarat Oana Roman pe pagina sa de Instagram.

 

Mioara Roman a primit un tratament greșit

 

Și Catinca Roman are mare grijă de mama ei. Recent, vedeta a oferit noi informații despre starea de sănătate a Mioarei Roman.

Se pare că Mioara Roman se simte mult mai bine, deși în urmă cu puțin timp a primit un tratament greșit, care i-a înrăutățit starea de sănătate. Ulterior, aceasta a mers la un specialist mai bun care i-a oferit o medicamentație adecvată.

„Mama mea este bine acum. A avut un tratament greșit care i-a agravat starea. Am găsit o psihiatră mai bună', a spus ea pentru FANATIK.

 

Catinca Roman se asigură de fiecare dată ca mamei sale să nu îi lipsească nimic și o vizitează aproape zilnic în centrul de îngrijire.

 

„Se poate merge, plus că și eu și mama suntem vaccinate. Totuși, suntem testați la intrare ca o măsură de precauție', a mai completat ea.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel