Oana Roman, noi informații despre starea de sănătate a mamei sale. Cum se simte Mioara Roman: "Aș da multe ca să o văd…”

Data publicării:
Sursa foto: Oana Roman, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Oana Roman, Instagram

Oana Roman a oferit noi detalii despre stare de sănătate a mamei sale, după ce a ajuns pe masa de operație. 

În urmă cu câteva săptămâni, Mioara Roman a fost transportată la spital, de la centrul în care este internată, pentru că starea sa de sănătate se degradase. Fosta soție a lui Petre Roman a fost supusă unei intervenții chirurgicale.Acum, Mioara Roman se află în perioada de recuperare. 

Oana Roman, noi detalii despre starea de sănătate a mamei sale

Vedeta este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde își ține la curent fanii cu tot ce se întâmplă în viața ei. Recent, Oana Roman a mărturisit că mama sa sta foarte mult la pat, iar recuperarea este destul de dificilă. 

"Azi am fost la mama. Aș da multe ca să o văd iar pe picioare și mergând mai bine. Durează recuperarea după operație și mi se strânge inima! Astfel e bine, dar un pic frustrată că stă mult în pat.", a declarat Mioara Roman pe rețelele de socializare.

Mioara Roman, diagnosticată cu aceeași boală de care suferă și Cornel Constantiniu și Natașa Raab

Starea de sănătate a Mioarei Roman este în continuă degradare, de când a fost diagnosticată cu sindromul Parkinsonian, ”rudă” cu Parkinson, o boală degenerativă a sistemului nervos central de care suferă și actrița Natașa Raab și artistul Cornel Constantiniu.

Marea actriță a fost diagnosticată cu această boală de când a murit soțul ei, în 2019. Natașa Raab nu mai iese deloc din casă și este îngrijită de o prietenă. Cornel Constantiniu a fost diagnosticat cu aceeași boală în urmă cu aproape 30 de ani. 

Mioara Roman, diagnostic greșit

“A primit un diagnostic greșit, asta a fost ideea. A fost diagnosticată cu Parkinson și ea, de fapt, avea sindrom parkinsonian plus încă niște mici probleme. Și sigur că tratamentul era pentru Parkinson așa că, dacă vă aduceți aminte momentele acelea în care ea nu se simțea prea bine, erau din cauza tratamentului în cea mai mare parte”, a declarat Catinca Roman, la Antena Stars.

Oana Roman a decis să meargă la psiholog

Oana Roman este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde ține legătura cu fanii săi. În ultima perioadă, vedeta și-a ținut la curent fanii cu starea de sănătate a mamei sale, însă de data aceasta, Oana Roman a făcut un alt anunț. 

Mai exact, Oana Roman a povestit că de două săptămâni traversează o perioadă foarte grea. După o zi în care a stat stresată din cauza problemelor de sănătate ale mamei sale, vedeta a recunoscut că este anxioasă și a simțit nevoia să apeleze din nou la psiholog. 

Oana Roman: „În ultima vreme m-au copleșit un pix toate stările de spaimă, de anxietate și de frică”

„După foarte mulți ani, reîncep sedințele de terapie pentru că în ultima vreme m-au copleșit un pic toate stările de spaimă, de anxietate și de frică. Cu tot ce am trecut cu mama și am nevoie să reîncep terapia, iar de astăzi ma duc la sedințe. Merg la doctorul la care am fost și acum 15 ani, când am mai făcut terapie și m-a ajutat foarte mult și mă gândeam să vorbim un pic despre asta și să ma întrebați tot ce vreți legat de depresie, anxietate și terapie”, a spus Oana Roman.

Citește și: Oana Roman, despre violența domestică în relație. Vedeta a răspuns categoric: „Ne separăm și gata”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel