Oana Roman, noi detalii despre starea ei de sănătate. Cum se simte vedeta: "Am făcut patru teste"

Data publicării:
Oana Roman, captura foto Youtube/ TheXclusive
Descriere foto: Oana Roman, captura foto Youtube/ TheXclusive

Oana Roman le-a dezvăluit fanilor care este starea ei de sănătate, după ce în urmă cu o zi a acuzat stări de rău.

Oana Roman și-a îngrijorat serios fanii după ce le-a mărturisit că se simte foarte rău, ba chiar este nevoită să stea în pat, deoarece se simte foarte slăbită. Fanii i-au trimis sute de mesaje în care au întrebat-o pe Oana Roman cum se mai simte, motiv pentru care s-a simțit nevoită să împărtășească cu ei noi detalii despre starea ei de sănătate. 

Vedeta le-a povestit fanilor că se simte puțin mai bine, dar în continuarea starea ei nu este una bună. Oana Roman a precizat că are mai multe simptome specifice SARS-COV2, însă cele patru teste rapide pe care le-a făcut au ieșit negativ. Cu toate astea, soția lui Marius Elisei este în continuare neliniștită deoare tușește foarte rău și are nasul înfundat.  Aceasta va merge la o clinică pentru a-și face un test Covid PCR pentru a fi sigură că nu este infectată și nu transmite mai departe.

"Mă simt un pic mai bine decât ieri dragilor. În continuare tușesc, îmi curge nausl, îl am înfundat. (...) Am făcut patru teste Covid-19, toate sunt negative, însă vreau să fac un test PCR ca să mă liniștesc. (...).", a spus Oana Roman pe Instagram.

 

Oana Roman s-a vaccinat cu schema completă

 

Oana Roman ține foarte mult la sănătatea ei și a celor din jur, tocmai de aceea nu a stat prea mult pe gânduri și s-a vaccinat, inclusiv cu cea dea treia doză. Vedeta le-a povestit fanilor că nu a avut reacții adverse, în afară de faptul că a durut-o puțin mâna, în locul în care a fost făcut vaccinul.

 

Cine a fost alături de Oana Roman în cele mai dificile momente

 

Oana Roman și Marius Elise au trecut printr-o perioadă sensibilă din cauza divorțului. Cei doi au spus că drumurile lor s-au separat definitiv și nimeni nu ar fi crezut că vor ajunge din nou împreună.  Oana Roman spune că animalul ei de companie a fost cel care i-a alinat suferința și a fost alături de ea când se simțea singură. 


Bubble este cățelul Oanei Roman de peste 10 ani. Vedeta îi este recunoscătoare și spune că datorită lui a reușit să treacă mai ușor peste perioada divorțului. 


„Bubble e parte din viața mea de 10 ani, E cel mai iubitor și dulce cățel. Mi-a alinat anii de singurătate și se bucură de familia pe care o am acum”, a scris Oana Roman.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel