Oana Roman, noi detalii despre starea de sănătate a mamei sale. Mioara Roman a trecut prin clipe grele: "Vârsta își spune cuvântul"

Data publicării:
Mioara și Oana Roman, sursa foto Instagram
Descriere foto: Mioara și Oana Roman, sursa foto Instagram

Oana Roman a dezvăluit cum se simte mama ei, Mioara Roman, după ce a acuzat stări de rău. 

De o bună perioadă de timp, Mioara Roman face față cu greu problemelor de sănătate cu care se confruntă. Din cauza stărilor de rău pe care le-a acuzat, mama Oanei Roman a făcut tot mai multe investigații. Recent, soția lui Marius Elisei a oferit mai multe detalii legate de starea de sănătate a mamei sale. 

Oana Roman a mărturisit că mama ei se simte puțn mai bine, dar în continuare acuză stări de oboseală.

,,E mai bine, astăzi am fost cu ea la coafor, pentru că trebuia să o duc săptămâna trecută, dar nu am apucat, pentru că nu s-a simțit bine. A fost greu, pentru că a fost foarte aglomerat, ea obosește foarte repede. I-au făcut analize, au îngrijit-o și s-au ocupat de ea exemplar, i-au schimbat puțin tratamentul, însă vârsta își spune cuvântul la un moment dat, eu fac tot ce pot ca ea să fie cât mai bine îngrijită”, a mărturisit Oana Roman pentru Antena Stars.

 

Oana Roman, devăluiri neașteptate despre mama sa

 

Oana Roman se mândrește cu viața pe care o are. Vedeta se bucură de o familie frumoasă dar și o carieră de succes. Fiica Mioarei și a lui Petre Roman a muncit mult pentru a avea toate lucrurile din prezent, mai ales că a evitat să le ceară ajutorul părinților. De când a devenit mămică, viața Oanei Roman s-a schimbat complet. Vedeta a încercat să îi ofere fiicei sale și a lui Marius Elisei toată atenția și afecțiunea, și asta pentru că ea nu a avut parte de aceste lucruri în copilărie. 

Acum, Oana Roman are grijă de mama ei, care se confruntă cu numerose probleme de sănătate. 

Mama e bună şi m-a crescut frumos, m-a învăţat multe şi mi-a transmis toate valorile fundamentale pentru un om. Nu a fost însă niciodată prea afectuoasă, poate din cauza educaţiei mai rigide pe care a primit-o. De aceea eu vreau să îi ofer Isei multa afecţiune, tandreţe şi iubire. Vreau ca ea să-şi amintească de îmbrăţişările mele, de momentele de tandreţe, de momentele când i-am spus Te iubesc. Şi asta o face şi pe ea să fie empatică şi iubitoare. Poate nu îi dau educaţia perfectă, dar ştiu că îi dau toată iubirea de care sunt capabilă. Şi asta cred ca e cumva mai important decât orice. Dacă te simţi iubit, eşti capabil de orice', a spus Oana Roman, potrivit Okmagazine.ro.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel