Oana Roman, momente de răsfăț alături de mama sa. Vedeta a dus-o pe Mioara Roman la un salon de înfrumusețare: „A fost foarte fericită” / FOTO

Data publicării:

Oana Roman a petrecut momente prețioase alături de mama sa. Cele două s-au răsfățat la un salon de înfrumusețare.

Starea de sănătate a Mioarei Roman este pe zi ce trece tot mai bună. Oana Roman face tot posibilul ca mama sa să fie bine, motiv pentru care a decis să petreacă o zi specială alături de aceasta. Încă de la primele ore ale dimineții, vedeta a luat-o pe mama ei și a dus-o la un salon de înfrumusețare, acolo unde a avut parte de cele mai bune servicii, iar rezultatele au fost pe măsura așteptărilor.

”Am ajuns și la coafor. Mama face mani, pedi, vopsit, coafat. Mama e la răsfăț astăzi. Și eu mă vopsesc. Avem zi mamă-fiică!”, a spus Oana Roman pe Instagram.

 

Imediat după ce au plecat de la salon, Oana Roman le-a dezvăluit fanilor că mama sa se simte foarte bine și că acest răsfăț ce care a avut parte i-a adus un zâmbet pe buze. Chiar și Mioara Roman s-a declarat mulțumită de rezultat și de faptul că petrece momente alături de fiica sa.

 

”Gata! Mama este vopsită, coafată, tot, am lăsat-o la restaurant să ia masa, se simte super bine, este foarte încântată. A zis că se simte într-o vacanță continuă și mă bucur foarte tare. Cât timp se va putea, eu o s-o duc, cam la două săptâmni așa, la salon. Aș fi dus-o și la o cafea, dar având în vederea situația, evit să o duc în locuri publice”, a mai adăugat vedeta în fața fanilor, punând sănătatea mamei sale pe primul loc.

Oana Roman a mutat-o pe mama ei într-un hotel de patru stele

 

Oana Roman a declarat că a dus-o pe mama ei la un hotel de patru stele, deoarece acolo  are parte de o mulțime de beneficii, printre care și asistență medicală și își dorește ce este mai bun pentru cea care i-a dat viață. Fiica lui Petre Roman a mărturisit că Mioara Roman are în continuare nevoie de îngrijiri medicale, mai ales că are momente în care îi scade tensiunea foarte mult. Cu toate astea, lucrurile nu vor rămâne așa, iar după ce va termina cu renovarea casei o va lua pe mama sa să locuiască alături de ea, soțul și fiica ei.

 

”Deocamdată, nici n-am găsit persoana potrivită, spațiu avem, dar cu noul tratament pe care îl are, eu trebuie să fiu sigură că ea este 100% OK. Are zile, de exemplu, în care a făcut o cădere de tensiune, eu dacă eram cu ea acasă, ce făceam? Mai ales cu situația asta”, a povestit Oana Roman la Xtra Night Show.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel