Oana Roman, momente de coșmar în aeroportul din Cipru. Vedeta a povestit tot ce s-a întâmplat: ”Încerc să îmi revin după șocul trăit!”

Data publicării:
Oana Roman, sursa instagram
Descriere foto: Oana Roman, sursa instagram

Oana Roman a avut parte de o experiență îngrozitoare în aeroportul din Cipru. Vedeta s-a confesat fanilor.

Oana Roman și Marius Elisei au decis să meargă într-o binemeritată vacanță pentru a se relaxa. Cei doi și-au făcut bagajele și au plecat în Cipru, destinația aleasă pentru a petrece câteva zile în liniște, departe de agitația din București. Deși își plănuiseră să uite de toate problemele și să se relaxeze, se pare că vacanța s-a terminat extrem de prost, tocmai pe aeroportul din Cipru.

Odată ajunsă acasă, vedeta le-a povestit urmăritorilor săi pe rețelele de socializare experiența îngrozitoare prin care a trecut din cauza companiei aeriene cu care a zburat.

„Acum ne-am urcat în avion spre casă. Am avut în aeroport cu angajații companiei minunate cea mai îngrozitoare experiență din viața mea de când zbor eu în toată lumea asta. Vă povestesc mâine când o să fiu mai puțin afectată. Mi-am luat la jigniri și un limbaj, o atitudine care nu credeam că există în lumea asta la o companie care lucrează cu publicul”, a scris Oana Roman pe Instagram, imediat după incident.

 

Ulterior, fanii au fost curioși să afle mai multe detalii legate de experiența neplăcută prin care a trecut vedeta, însă aceasta le-a mărturisit că are nevoie de puțin timp ca să își revină, după care o să revină și le va povesti momentele prin care a trecut.

 

Oana Roman a răbufnit din cauza criticilor!

 

 

Oana Roman este una dintre cele mai apreciate vedete. Cu toate astea, de-a lungul timpului, fiica lui Petre Roman a primit numeroase critici și cuvinte grele la adresa ei. Lucru cel mai dureros pentru vedetă a fost faptul că unele răutăți au venit chiar din partea apropiaților. Acum, Oana Roman, sătulă de toate bărfele și răutățile din jur a răbufnit pe rețelele de socializare și a transmis un mesaj tranșant.

”Eu sunt Oana Roman, o ciudățenie pentru ei. Una care nu face parte din lumea lor, a influencerilor curați și minunați. Eu sunt aia grasă, penibilă și prost îmbrăcată, de care se face mișto de 30 de ani și noi ne amuzăm în tăcere. Dar altfel luptăm vajnic și ipocrit împotriva bullyingului.

Unii au și uitat că ne-am întâlnit, că am lucrat vreodată împreună. Se feresc să spună asta, ca și cum e penibil și rușinos să spună că au lucrat cu Oana Roman. Ei sunt altă ligă, da. Numai că eu sunt în liga în care voi ați vrut să ajungeți și nu veți reuși niciodată.”, a mărturisit Oana Roman pe Instagram.

 

Totodată, Oana Roman le-a mărturisit faptul că de mai bine de 30 de ani și-a asumat faptul că, pe lângă aprecierile și mesajele frumoase, va avea parte și de hate și de multe jigniri. Chiar și așa, vedeta povestește că a reușit întotdeauna să țină capul sus și să nu se lase afectată de vorbele urâte din jurul ei.

 

„Luați de la mine exemplu dacă vreți asumare și capul sus, și susținere, ca să rămâi în picioare demn 30 de ani, în care ai fost călcat în picioare de absolut toată lumea. Doar eu, aia care nu e ca voi, a avut curaj să spună lucruri. Dintotdeauna. De când eu eram deja cineva… și voi nu prea.

O să vă supărați, o să mă urâți și mai tare. O să mă boicotați și mai mult. Dar măcar zic ce simt. Așa că mai ușor cu ipocrizia asta minunată. A fi influencer nu înseamnă doar să vinzi haine și să spui ce viață faină ai tu. Să fii influencer adevărat înseamnă să-ți asumi și când e bine, și când nu e. (..) Mă deranjează ipocrizia asta crasă!”, a concluzionat Oana Roman.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel