Oana Roman, mesaj TRANȘANT, după ce a mers cu mama ei la spital: „Cine se așteaptă la nenorociri trebuie să mai aștepte! Atât vă spun”

Data publicării:
Sursa foto: Oana Roman, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Oana Roman, Instagram

Oana Roman a transmis un mesaj tranșant, după ce a ajuns cu mama ei la spital. 

Oana Roman a mers din nou la spital cu mama sa, din cauza faptului că aceasta nu se simțea deloc bine. Vedeta a povestit totul pe rețelele de socializare, unde s-a arătat a fi foarte îngrijorată de starea de sănătate a Mioarei Roman. Cu toate acestea, Oana  Roman este fericită datorită condițiile excelente oferite de clinica la care mama acesteia a fost internată. 

"Azi din păcate a trebuit să o internez pe mama pentru niște analize mai amănunțite, pentru că nu se simțea bine. Am venit la spitalul Colentina și cel puțin pe secția unde este mama, sunt impresionată pozitiv de cum arată și de cum este tot personalul. O surpriză plăcută. E greu să o duc iar la spital pe mama, dar măcar știu că e pe mâini bune. Rugați-vă pentru sănătate, credeți-mă că e cea mai importantă. Nici eu nu am realizat pe deplin până nu m-am confruntat cu boala.", spunea  Oana Roman pe instastory.

Oana Roman a transmis un mesaj tranșant, după ce a ajuns cu mama ei la spital

Ulterior, Oana Roman a vorbit din  nou  despre starea de sănătate a mamei sale. Vedeta a explicat că a fost vorba doar de analizele periodice și că nu este vorba de nimic grav. Mai mult decât atât, soția lui Marius Elisei a transmis și un mesaj tranșant la adresa celor care îi vor răul mamei sale. 

„Eu am dus-o să-i fac analizele, pe care i le fac odată la șase luni.

Toată lumea s-a panicat, dar cine se așteaptă la nenorociri trebuie să mai aștepte! Atât vă spun!", a declarat Oana Roman pentru Click.ro  

Oana Roman: „Vom vedea cum îi ies analizele”

Oana Roman a precizat că așteaptă rezultatele analizelor și speră ca totul să fie bine. 

,,Mama a fost puțin obosită ieri și de aceea am decis să-i fac astăzi investigațiile. Am dus-o spital de stat de această dată și de aceea am și făcut postarea pentru că sunt foarte mulțumită de serviciile lor. Vom vedea cum îi ies analizele. Eu sper să nu rămân peste week-end totuși”, a mai povestit Oana Roman pentru aceeași sursă. 

Citește și: CRBL NU poate trece peste eliminarea de la Survivor: Îmi este greu când mă uit de pe canapea. O parte din mine a rămas acolo, pe insulă



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel