Oana Roman, mesaj dur pentru un tânăr care a jignit-o în mediul online: „De trei zile stau ca împuțita ...”

Data publicării:
Sursa foto: Oana Roman, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Oana Roman, Instagram

Oana Roman a răbufnit, după ce un tânăr a jignit-o pe rețelele de socializare. 

Oana Roman nu s-a mai putut abține și l-a pus la punct pe un tânăr, care a jignit-o pe rețelele de socializare. Vedeta nu a putut să accepte cuvintele urâte pe care i le-a adresat acesta, astfel că Oana Roman a făcut public și profilul „băiețașului” în cauză. Totul ar fi pornit, după ce tânărul a acuzat-o pe vedetă că stă degeaba, în timp ce fiica ei îi masează picioarele, iar soțul gătește. 

„Fiica ta te masează la picioare, sclavul îți face găluște? Tu stai ca împuțita și modifici pozele să tai gușa.”,i-a scris internautul Oanei Roman, după ce aceasta a împărtășit că Marius Elisei îi face găluști cu prune.

Oana Roman, mesaj dur pentru un tânăr care a jignit-o în mediul online

Vedeta a făcut un apel pentru toți cei care au copii. Oana Roman i-a sfătuit să aibă grijă la educația lor pentru a nu ajunge în această situație. 

„V-am spus că atunci când mai apre câte un băiețaș d-ăsta crescut prost, de care părinților ar trebui să le fie rușine. Vă arăt ca să vă feriți de ei, iar cei care aveți copii, să încercați să-i educați ca să nu ajungă așa. (...) Da, e de trei zile stau ca împuțita lângă mama și mă zbat să fac tot ce pot să-i fie bine.”, a scris Oana Roman, ca răspuns la mesajul primit.

Oana Roman, stresată de starea de sănătate a mamei sale

Oana Roman nu a trecut printr-o perioadă prea bună în ultima vreme, din cauza faptului că mama sa s-a confruntat cu diverse probleme de sănătate. În urmă cu doar câteva zile, Mioara Roman a fost transportată la spital, de la centrul în care este internată, pentru că starea sa de sănătate se degradase destul de tare. Pe atunci, vedeta anunța faptul că femeia și-a revenit și că este bine. Acum însă, se pare că aceasta s-a simțit din nou rău, iar Oana Roman a intrat din  nou în alertă. 

Oana Roman, detalii despre starea de sănătate a mamei sale

Vedeta le-a povestit fanilor, pe rețelele de socialzare, că starea de sănătate a mamei nu este într-o stare foarte bină, însă face tot ce poate pentru binele ei.

Azi, ca și ieri, stau lângă mama și facem tot ce putem pentru ea. Mulțumesc pentru gândurile bune.", a scris Oana Roman.

Într-un interviu recent, Oana Roman a declarat că starea de sănătate a mamei sale este mai bună față de ieri. Totodată, vedeta a precizat că o așteaptă și pe sora sa, Catinca și că nu este în stare să dea mai multe detalii.

"Așa și așa. Încă nu știu să spun. E mai bine ca ieri. Sunt aici cu ea aștept sa vina și Catinca. Nu am putere acum sa dau mai multe detalii. Încă nu avem o situație clară.", a declarat Oana Roman la Antena Stars.

Ce spunea Oana Roman despre starea de sănătate a mamei ei, în urmă cu câteva zile

Oana Roman își ține constant fanii la curent cu lucrurile plăcute sau mai puțin plăcute din viața ei, iar starea de sănătate a mamei ei nu face o excepție. Vedeta s-a speriat foarte tare de curând, când mama sa a trecut printr-un moment foarte dificil. Atunci, aceasta s-a decis să o interneze imediat în spital.

”Împărtășesc cu voi și momentele grele prin care trec, la fel ca orice om. Pentru că viața nu este mereu lină, din păcate. Mama a trecut printr-un moment foarte dificil ieri, ne-am speriat foarte tare! Acum se recuperează și este înspre bine, dar este încă la spital și probabil va mai sta o perioadă. Vă mulțumesc tuturor pentru multele sute de mesaje și rugăciuni! Pentru mine înseamnă enorm pentru că îmi dați putere și nu mă simt singură. Rugați-vă pentru sănătatea voastră și a celor dragi, pentru că nimic nu contează mai mult decât sănătatea. Vă îmbrățișez.”, a scris Oana Roman pe Instagram recent.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel