Oana Roman, mesaj acid pentru cei care au judecat-o aspru de-a lungul timpului: „Au râs și m-au jignit”

Data publicării:

Oana Roman este sătulă de cei care aruncă cu comentarii negative la adresa femeilor. 

Oana Roman s-a luptat multă vreme cu kilogramele în plus și a suportat ani de zile comentariile negative ale oamenilor. Vedeta a reușit să slăbească mult în ultimii ani, dar s-a lovit de aceeași oameni răi care găseau ceva jignitor la adresa ei. 


Oana Roman spune că a fost criticată chiar și atunci când a pus o fotografie în care era însărcinată cu Isa. Aceasta susține că doar în România oamenii sunt atât de răi și pot comenta negativ la adresa unei femei însărcinate. 

 


Oana Roman le-a transmis celor care jignesc un mesaj tranșant pe rețelele de socializare.


''Suntem țara în care bărbații înjură și jignesc femeile la toate colțurile, le bat, le umilesc, le abuzează, le înșală și le batjocoresc, iar ele dacă povestesc sau cer dreptate li se spune sigur ai făcut tu ceva. Suntem țara în care nu vorbim despre menstruație, boli și probleme psihice pentru ca e rușine și vai ce o sa zică lumea. Suntem primitivi și limitați, ignoranți și rămași în urma sute de ani. Ne place să judecam, să comentăm, să bârfim, să facem rău, să ne bucurăm de răul altora. Să arătam cu degetul pe alții, doar ca să nu mai vedem cât de răi, triști și urâți sufletește suntem. Suntem analfabeți funcțional și emoțional. Nu vom fi o țară ca afară, practic, niciodată dacă vom continua așa .Oricât de mult ne-am dori unii dintre noi. Suntem țara în care cred că funcționează cel mai bine teoriile conspirației care parcă au fost inventate pentru noi'', a scris Oana Roman pe Instagram. 

 


Oana Roman va ajunge pe masa de operație


Oana Roman este într-un proces de continuă transformare. După ce a slăbit mult, medicii i-au recomandat vedetei să facă o operație de abdominoplastie. Aceasta a oferit toate detaliile despre intervenția programată în luna noiembrie.


“Eu în zona abdomenului am o plasă și o operație cu o tăietură foarte mare și urâtă. Nu am voie să fac nici proceduri în acea zonă, pentru că acolo organele trebuie să stea liniștite. Eu sunt tăiată de deasupra buricului până jos, de sus în jos.


Tăietura va dispărea în urma operației pe care o voi suferi, pentru că bucata respectivă de piele se taie. Și buricul e tăiat. Trebuie făcută o operație estetică un pic. O voi face la privat. În luna noiembrie sunt programată la operație. Am făcut toate analizele și un CT. Sunt pregătită!”, a declarat Oana Roman, la un post de televiziune.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel