Oana Roman le-a închis gura răutăcioșilor. Vedeta și-a măsurat talia în direct pentru a demonstra cât de mult a slăbit

Data actualizării: | Data publicării:
Oana Roman, sursa foto Instagram
Descriere foto: Oana Roman, sursa foto Instagram

Oana Roman s-a săturat de gurile rele și le-a demonstrat tuturor că pozele de pe rețelele de socializare nu sunt editate. Ce mărime poartă la sacou fosta soție a lui Marius Elisei. 

Oana Roman este una dintre cele mai controversate vedete din România. Fiica lui Petre Roman s-a luptat ani la rând cu kilogramele în plus. Visul de a slăbi i s-a îndeplinit, dar vedeta spune că mai are câteva kilograme de dat jos pentru a ajunge la greutatea ideală. Oana Roman este foarte afectată de comentariile negative pe care le primește pe Instagram și a decis să închidă gura tuturor. Vedeta a mers în emisiunea Showbiz Report de la Antena Stars și s-a măsurat în direct. 


„Mă amuz copios pe seama tuturor. Toată lumea știe unde a pornit totul. Oamenii sunt foarte ușor de manipulat, din păcate. Oamenii au obosit să gândească cu mintea lor și atunci le este mult mai ușor să se lase influențați de alții.


Sunt manipulați de alții, care știu că chestia asta funcționează și folosesc această manipulare pentru a-și servi interese proprii. Oamenii nu realizează că ei sunt doar niște pioni folosiți de alți oameni pentru a-și satisface alte interse”, a declarat Oana Roman la Antena Stars.


Vedeta a acceptat provocarea de a se măsura în direct pentru a scăpa de acuzațiile cum că și-ar edita fotografiile pe care le postează pe internet. 


Totul a pornit de la o poză și ideea de bază era că eu mi-am trucat picioarele. Eu cred că dacă un pic de logică și un pic de inteligență nativă minimă înțelegi că un lucru văzut din față nu e la fel ca atunci când este văzut din lateral. Oamenii nu reușesc cu mintea lor să gândească timp de 10 secunde acest lucru!”, a mai spus Oana Roman.


Oana Roman și-a măsurat circumferința gleznei, iar rezultatul a fost de doar 21 de centimetri. 


„Și când am mers la spital să nasc, aveam gleznele la fel. Am avut norocul ăsta. Eram însărcinată în nouă luni, dar nu am făcut retenție de apă și nu mi s-au umflat picioarele. Tot timpul am avut picioarele subțiri”, a comentat fosta soție a lui Marius Elisei. 


Oana Roman a arătat și mărimea pe care o poartă la sacou, mai exact 40. Vedeta spune că este foarte mândră de evoluția ei. 


„Mai e de lucrat la abdomen pentru că, din cauza operației prin care am trecut, nu pot face exerciții fizice, așa că, până nu fac o abdominoplastie, nu pot purta haine mulate!”, a spus Oana înainte de a-i fi măsurată și talia. Vedeta are 84 de centimetri. „Și aveam 98 de centimetri înainte să slăbesc!”, a mai specificat aceasta. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel