Oana Roman, JIGNITĂ în ultimul hal. Vedeta a RĂBUFNIT: "Săracii de voi"

Data publicării:

Oana Roman a răbufnit după ce a fost jignită în ultimul hal. Vedeta le-a transmis  și un mesaj dur celor care o critică.

Ca orice vedetă, pe lângă sutele de oameni care o apreciază, Oana Roman are parte și de persoane care o critică și o jignesc. În ultima perioadă, fosta soție a lui Marius Elisei a primit foarte multe mesaje din partea oamenilor care îi sunt alături după divorțul de soțul ei.

Cu toate astea, printre mesajele frumoase, Oana Roman primește zilnic și mesaje jignitoare. Sătulă de acest lucru, vedeta a răbufnit reacționând cu un mesaj dur pentru cei care nu își văd de viața lor.

După ce a fost acuzată că își modifică foarte mult pozele și ca realitatea stă altfel, Oana Roman a ținut să le de-a peste nas și s-a afișat pe rețelele de socializare fără pic de machiaj și fără filtre.

În plus, vedeta i-a rugat pe cei care îi trimit mesaje urâte să își vadă de viața lor pentru că nu au nimic de câștigat din asta.

''Aceasta este fața mea fără niciun filtru. Speculațiile pe care le faceți vă fac să ajungeți departe de realitate. Mi se pare că eu sunt foarte ok cu mine și asta contează. Vă arăt și un coș, pe care mi l-am pus în photoshop. Pe bune, reveniți-vă, oameni buni, că nu este ok. Mai nou vă interesează ce am sub unghii. Ăștia care comentați, potoliți-vă! Săracii de voi'', a spus Oana Roman pe Instagram.

Mai mult decât atât, Oana Roman le-a mărturisit fanilor că a primit și un sfat de la mama sa în urma critiilor primite în mediul online.

''Am învățat un lucru de la mama. Draga mea, dacă ai fost fericită și iubită cu adevărat măcar o zi sau oricât a durat, chiar și pentru puțin, atunci a meritat și să nu regreți nimic. Să te gândeși că unii oameni poate nu reușesc să fie fericiți o viață. Despre asta era vorba'', a spus Oana Roman.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel