Oana Roman își sărbătorește ziua de naștere. Unde va petrece vedeta

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Oana Roman Instagram
EXCLUSIV
Descriere foto: Sursa foto: Oana Roman Instagram

Oana Roman împlinește 46 de ani și, în exclusivitate pentru Spectacola, a dezvăluit unde își va petrece ziua de naștere.

Oana Roman împlinește vârsta de 46 de ani, pe 13 aprilie. Vedeta a dezvăluit, în exclusivitate pentru Spectacola, faptul că anul acesta nu va organiza o petrecere, ci se va sărbători într-un cadru intim, alături de familia ei. Nu este totuși primul an în care Oana Roman alege să petreacă departe de ochii lumii.

"Nu petrec în niciun fel, mă duc într-un loc frumos din București, unde o să petrec cu Isa și cu Marius și atât. Anul trecut am fost în vacanță de ziua mea, nici atunci nu am făcut petrecere. Îmi fac mie bucurii și plăceri, că așa e cel mai bine, până la urmă. Așa e totul ok." , a declarat Oana Roman, pentru Spectacola.

Oana Roman se consideră o persoană împlinită

Întrebată dacă se consideră o persoană împlinită, vedeta nu a ezitat nicio clipă să răspundă.

"Chiar sunt împlinită și fericită, să știi. Sunt sănătoasă, sunt bine.", ne-a mai spus aceasta. 

Cum a devenit Oana Roman celebră

Încă din adolescență, Oana Roman a fost în lumina reflectoarelor. Acest lucru s-a datorat faptului că aceasta este fiica lui Petre Roman, un om politic extrem de mediatizat, la vremea aceea. Astfel, ea a fost expusă peste tot, de la vârste fragede, fie că a dorit sau nu. Vedeta a fost și victima bullyingului, tot din acea perioadă, suportând extrem de multe jigniri, agresiuni verbale sau glume, după cum declara chiar ea.

Oana Roman a avut noroc că s-a născut într-o familie ce i-a oferit foarte multă educație, fapt pentru care nu a fost victima depresiei, din cauza acelor vorbe urâte. Aceasta a fost însă foarte afectată de acea perioadă, care a durat extrem de mulți ani. 

Oana Roman s-a recăsătorit cu Marius Elisei, de care a divorțat în 2020

Oana Roman s-a căsători cu Marius Elisei, iar în urma mariajului a rezultat fata celor doi, Isa, după cum îi spune vedeta. Chiar dacă cei doi au fost încă de la începutul relației subiectul de discuție a multor oameni, pentru că bărbatul este mai tânăr decât ea cu 10 ani, aceștia le-au arătat că se iubesc și nu au ascultat nicio clipă gura lumii.

Totuși, după 6 ani de căsnicie, Oana Roman și partenerul ei au ales să-și spună adio, divorțând în mod legal. Motivele au fost multe: o posibilă infidelitate din partea lui, neînțelegeri, probleme prea multe.

În urma divorțului, actualul soț al Oanei Roman a decis să părăsească căminul conjugal, deși era extrem de afectat de situație, după cum declara el la vremea aceea.

Nu doar el a fost afectat, ci și vedeta. Așa că, la patru luni de la divorț, cei doi și-au reînnoit jurămintele, dându-și o nouă șansă. Acum cuplul pare mai fericit ca niciodată, petrecând foarte mult timp împreună.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel