Oana Roman, în rochie mulată după ce a slăbit peste 20 de kilograme. Cum arată vedeta într-o ținută seducătoare

Data publicării:
Oana Roman, sursa foto Instagram
Descriere foto: Oana Roman, sursa foto Instagram

Oana Roman surprinde din nou. Vedeta s-a fotografiat într-o rochie mulată, iar toată lumea a observat cât de bine arată fosta soție a lui Marius Elisei. 

Chiar dacă de-a lungul timpului a fost foarte des criticată din cauza kilogramelor, Oana Roman a decis să facă o schimbare majoră în viața ei și s-a pus pe slăbit. Vedeta a reușit să dea jos 20 de kilograme, iar acum este foarte mândră de felul cum arată. Tocmai de aceea nu ezită să se pozeze în ținute mulate și să le arate rezultatele și urmăritorilor de pe Instagram. 


Recent, Oana Roman s-a fotografiat într-o rochie mulată, de culoare neagră, care i-a lăsat la vedere noua siluetă. Se poate observa cum vedeta radiază din cap până în picioare, semn că trece prin cea mai frumoasă perioadă din viața ei. 


„Am visat mult să pot purta o rochie furou. Acum pot și sunt mândră de mine. Într-un an și cateva luni am făcut proceduri și tin dietă. Țin post intermitent care presupune să nu mănânc nimic timp de 16 ore și beau un ceai care mă ajuta foarte mult”, a scris vedeta în dreptul fotografiilor. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel