Oana Roman, în lacrimi după despărțirea de Marius Elisei: "Pe undeva s-a umplut și s-a depășit limita"

Data publicării:
Oana Roman, instagram
Descriere foto: Oana Roman, instagram

Oana Roman a izbucnit în lacrimi, după ce ea și Marius Elisei au decis să meargă pe drumuri separate. Vedeta a povestit și motivele care au dus la despărțirea lor.

Oana Roman a vorbit despre despărțirea de Marius Elisei, cu ochii în lacrimi. Deși a vrut să dea dovadă de putere și să nu se arăte afectată de separarea de soțul ei, Oana Roman  izbucnit în lacrimi în emisiunea „Trăiri alături de Andreea Mantea” când a venit vorba despre acest subiect. Aceasta a mărturisit care au fost lucrurile din relația lor care au dus la despărțire.

„Mama trebuie să stea cu mine pentru că nu mai putea să stea singură. Marius a venit cu ideea să stea cu noi, dar apoi nu i-a mai convenit, pentru că simțea că îi ia din intimitate, că nu mai era aceeași atmosferă în casă. Dar nu de la asta au început discuțiile dintre noi, acestea au apărut de mai mulți ani, dar nu din cauza mamei. Problemele nu au venit din exterior, au fost interioare. La un moment se întâmplă să ajungi în punctul în care să îți dai seama că sunt chestii care țin de principii de viață, care sunt diferite. Si atunci, ce rost are să te chinui? Nu e sfârșitul lumii, nu moare nimeni”, a spus Oana Roman.

Deși părea totul perfect în relația lor, Oana Roman a dezvăluit și ce îi lipsea în relația ei cu Marius Elisei. Aceasta consideră că într-o căsnicie, dacă pasiunea și iubirea dispar, acestea trebuie înlocuite cu respect, lucru care nu s-a întâmplat și în cazul lor.

„Au fost multe discuții de-a lungul timpului. Pe undeva s-a umplut și s-a depășit limita. Pasiune ș iubire cala început nu mai e, după niște ani. Importantă e prietenia, complicitatea, respectul. Când se duc astea e problema. Se rupe nu când nu mai e pasiune, se rupe când nu mai e baza, fondul. Ai cred că într-o relație contează mai mult decât orice. La început e pasiune, dar fundamentul e ăsta. Știu multe cupluri care nu o pasiune din aia nebună, dar se iubesc în sensul că sunt acolo și asta contează foarte mult. Când crezi că doar pasiunea și doar distracția contează, e o problemă. Când ai discuții în ce privesc încrederea și prietenia, acolo e o problemă.”, a mai adăugat Oana Roman.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel