Oana Roman, IMPRESIONATĂ de soțul ei: Ăsta mi se pare a fi un gest de iubire

Data publicării:

Oana Roman a fost surprinsă de soțul ei, prin diferite gesturi.

Oana Roman și familia ei s-au întors, în sfârșit, acasă, după ce au petrecut Paștele departe de București. Nici nu au ajuns bine, căci soțul ei s-a și apucat de treburile casnice. Oana Roman a imortalizat imediat momentul și a împărtășit cu fanii ei acest gest la care a recurs Marius.

"Bună dimineața. Noi ne-am întors acasă și Marius cel harnic tunde iarba. Asta înseamnă oare că nu mai este bărbat? A schimbat și scutece și se dă și pe role și chiar și gătește. Voi ce ziceți?", a scris Oana Roman pe Instagram.

Ce răspunsuri a primit vedeta de la fani

Răspunsurile nu au întârziat să apară, iar gestul bărbatului a fost foarte apreciat.

"E cel mai bărbat dintre bărbați. Uite așa li se ridică unora coarne și femeile, pe lângă job, trebuie să fie sclave!" sau "Bărbații adevărați tund iarba, tații adevărați schimbă scutece.. și cei mai buni bucătari sunt bărbații. Deci.. ești norocoasă.", au fost doar câteva dintre comentariile primite de Oana Roman.

Aceasta a reacționat imediat, arătându-se a fi foarte fericită pentru comunitatea pe care o are pe Instagram.

"Primesc astfel de mesaje și mă bucur că mă urmăresc femei care au gândirea sănătoasă și deschisă. Condiția femeii în raport cu bărbatul este un subiect care ar trebuie intens discutat. Nu e un moft și nu e un capriciu. Provin dintr-o familie în care femeile sunt puternice și care au avut bărbați pe măsura lor. Nu e nimeni mai presus. Vom discuta mâine acest subiect cu date sigure și argumente concrete.", a spus Oana Roman.

Oana Roman a mai fost impresionată și de un alt gest

Gesturile frumoase făcute de Marius Elise nu s-au oprit aici. Oana Roman a fost plăcut surprinsă de partenerul ei de viață, cu masa, pe care aceasta nu a avut timp să o pregătească.

"Si pentru că azi nu era nimic gătit, Marius a comandat mâncare și mi-a adus-o sus, unde eu mă odihneam. Ăsta mi se pare a fi un gest de iubire, nu de slăbiciune. Și voi arăta mereu câte un gest din ăsta, pentru ca fetele trebuie să înțeleagă cum trebuie să fie un bărbat și de ce să-l iubească. Pentru grijă, tandrețe, iubire, afecțiune, gesturi frumoase, protecție, pentru că sunt tați implicați și multe altele din acest registru.",  a povestit Oana Roman pe Instagram.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel