Oana Roman, imagine emoționantă alături de Marius Elisei și fetița lor. Ce mesaj a transmis vedeta: "Să ai o familie și să o păstrezi unită..."/ FOTO

Data publicării:
Oana Roman și Marius Elisei, sursa foto Instagram
Descriere foto: Oana Roman și Marius Elisei, sursa foto Instagram

Oana Roman și-a surprins fanii cu o fotografie emoționantă alături de Marius Elisei și fiica lor, Isabela. Vedeta a transmis și un mesaj, cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

Anul 2021 a fost un an greu pentru Oana Roman. Vedeta a fost la un pas de divorț și a trecut prin momete grele, după ce mama sa s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate. Cu toate astea, Oana Roman a reșit să treacă peste toate obstacolele și să rămână în continuare o femeie puternică. Dragosea dintre ea și Marius Elisei a fost mult prea puternică, astfel că, cei doi au decis să mai dea o șansă poveștii lor de iubire, mai ales că pe cei doi îi leagă și fetița lor, Isabela. 

 

Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, Oana Roman a făcut o sedință foto alături de soțul ei, dar și de fiica lor. Cei trei s-au fotografiat într-un cadru de poveste, în timp ce se îmbrățișau cu patos. Vedeta a ținut să transmită și un mesaj emoționant.

"Sa ai o familie si sa o păstrezi unita în armonie este un exercițiu profund de iubire, de toleranță, de acceptare, de răbdare și voință. Nu e ușor în fiecare zi, nu e totul mereu lin ! Sunt încercări, hopuri și tentații ale Raului . E o lupta permanenta pentru a rămâne în Lumină. Dar merita fiecare minut.", a scris Oana Roman pe rețelele de socializare.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by oana roman (@oanaromanelisei)

 

Oana Roman, sărbători departe de casă


Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, Oana Roman și familia ei au decis să plece departe de București pentru a petrece Crăciunul. Cei trei vor merge la Târgu-Jiu, în vizită la una dintre prietenele Oanei. 


"Anul acesta este primul Crăciun când nu vom fi acasă. E primul an în care plecăm din București pentru că avem o prietenă foarte bună care are o pensiune, undeva lângă Târgu-Jiu. Am puțină treabă acolo și facem și Crăciunul cu ei. E un sentiment ciudat, pentru că de când m-am născut, niciodată nu am făcut Crăciunul decât acasă, la ai mei, apoi la mine, însă anul acesta trebuie să plecăm.


Dar, o să fie bine și frumos.(...) Anul trecut a fost un Crăciun trist, pentru că am fost despărțiți, a fost cumplit de greu. Anul acesta va fi unul fericit, sperăm ca la anul să fie și mai fericit", a declarat Oana Roman pentru wowbiz.ro. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel