Oana Roman, extrem de NERVOASĂ pe cei care o judecă pe soția lui Will Smith: Marius a avut alopecie. Nu faci caterincă despre așa ceva

Data publicării:
Captură video Oana Roman, Intagram
Descriere foto: Captură video Oana Roman, Intagram

Oana Roman și-a exprimat opinia despre cea mai recentă întâmplare de la Premiile Oscar.

Cel mai recent eveniment de la Oscar nu a trecut neobservat nici de Oana Roman. Vedeta crede că întâmplarea a fost una cât se poate de reală și îl condamnă pe Chris Roch pentru gluma făcută.

"Nu cred că a fost o regie, se vede din reacția lui Will Smith. Se vede foarte clar că și-a pierdut mințile și, cu siguranță, nu a fost o regie, dar românilor le place teoria conspirației, dar mă îngrijorează mesajele pe care le-am primit de la anumite femei, care îmi spun că dacă soția lui Will Smith e deranjată de faptul că nu mai are păr să facă bine șă-și pună o perucă. Și mai există o gândire nocivă, pe care o disprețuiesc, aceea că Chris Roch e comediant și ăsta este jobul lui, să facă mișto de alții. E justificat să faci mișto de oamenii care sunt bolnavi? Datorită unor oameni ca voi, trăim în Evul Mediu.", a spus Oana Roman pe instastory.

"Eu am dus bullying și jigniri 25, 30 de ani"

Oana Roman spune că a fost și ea o victimă a bullying-ului, iar în multe cazuri ar fi acționat asemeni lui Will Smith. 

"Eu am dus bullying și jigniri 25, 30 de ani în cârcă, deci eu pot să povestesc ce înseamnă și pot să spun că au fost multe momente în care-mi venea să mă duc să-i iau la bătaie pe cei care făceau mișto de mine. Nu am făcut-o, pentru că am vrut să ignor total, dar îți vine să faci chestia asta. Moda lansată de băiețașii ăștia care dac stand-up comedy și faptul că oamenilor li se par normale glumele despre aspectul altora, despre cum arată, despre bolile altora... mie mi se pare un lucru extrem de periculos și singura persoană care poate să facă mișto de mine sunt eu.", a continuat aceasta.

Soțul Oanei Roman a avut alopecie

Vedeta a mai fost foarte deranjată de acest subiect și pentru că Marius a trecut prin această boală. Oana Roman spune că nu a fost deloc ușor și că glumele pe această temă nu ar trebui să fie făcute.

"Apropo de cei care își dau cu părerea fără să fi trăit nimic din ce comentează. Noi am trăit asta. Marius a avut alopecie și s-a ras în cap la un moment dat. A durat niște ani și lupta cu boala a fost foarte grea. Nu faci caterincă despre așa ceva. Punct", a mai dezvăluit ea.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel