Oana Roman, dezvăluiri despre bărbatul care i-ar putea fura inima: „Nu contează financiarul. Îmi trebuie o persoană care să fie de bază”

Data publicării:
Oana Roman, foto Instagram
Descriere foto: Oana Roman, foto Instagram

Oana Roman a vorbit despre posibilitatea de a-și reface viața după divorțul de Marius Elisei.

Oana Roman a rupt relația cu Marius Elisei, tatăl fetiței sale, la finalul anunui trecut. Anul acesta, cei doi au divorțat la notar și fiecare a luat-o pe drumul său. 


Viața Oanei a fost destul de complicată în ultima vreme, Pe lângă divorț, vedeta a trecut prin momente grele și din cauza stării de sănătate a mamei sale. Chiar dacă este mamă singură și are o mulțime de responabilități, fiica lui Petre Roman spune că nu se gândește la o nouă relație de iubire, dar nici nu exclude posibilitatea. Ce este sigură însă, e că va fi extrem de selectivă atunci când va fi momentul să primească pe cineva în viața ei. 


'Nu mă gândesc la asta. Se poate întâmpla azi mâine sau peste un an. Sunt lucruri pe care nu le poți plănui. Sunt foarte multe așteptări și atunci dacă va mai fi să fie va trebui să aleg cu foarte mare grijă. Primează ca Iza să fie ok, să înțeleagă că am un copil care este o prioritate pentru mine. Cel mai important la vârsta pe care o am este să simt că pot găsi un bărbat lângă care să mă simt în siguranță, să știu că mă pot baza pe el, că mă poate spriijini în tot ce am de trăit și de făcut. Nu a apărut nimeni în viața mea'', a spus Oana Roman la Antena Stars.

Vedeta spune că știe deja ce are nevoie și că nu caută jocuri. Ea nu concepe varianta în care să își găsească jumătatea pe internet și consideră că bărbatul ideal pentru ea este cineva cu care ar avea multe lucruri în comun. 

''Nu m-aș mai arunca cu capul înainte și aș cumpăni foarte mult înainte. Într-un astfel de caz, mai ales că vin după un divorț și după o viață complicată, am nevoie de stabilitate deci trebuie să aleg cu mare grijă. Nu sunt genul care să cunoască pe cineva pe Facebook. Eu nu pot așa. Ca să am o relație mega serioasă, trebuie să fie cineva cu care să am niște lucruri concrete în comun și nu o discuție pe internet. Nu contează financiarul. Trebuie să îmi placă și mie de el, nu doar lui de mine. Eu nu stau să îmi pun atâtea întrebări. Sunt într-o perioadă în care am alte priorități. Mie îmi trebuie o persoană care să fie de bază, să mă pot baza. Nu știu dacă m-aș mai căsători. Nu mă gândesc la asta'', a spus Oana Roman.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel