Oana Roman, dezamăgită profund de tatăl ei. Petre Roman nu a participat la ziua de naștere a nepoatei lui

Data publicării:
Oana Roman și Petre Roman, sursa facebook
Descriere foto: Oana Roman și Petre Roman, sursa facebook

Oana Roman a fost foarte supărată din cauza tatălui ei. Ce mesaj i-a transmis vedeta lui Petre Roman?

Oana Roman a serbat recent ziua fiicei ei, Izabela, dar nu a fost în apele ei. Chiar dacă a avut motiv de sărbătoare, iar petrecerea a fost una pe cinste, Oana Roman a fost dezamăgită profund de tatăl ei, care nu a venit la petrecerea nepoatei. Ba mai mult, Petre Roman nu a dat nici măcar un telefon. 


„Cine n-a vrut, n-a vrut. Nu poți să obligi pe nimeni. Tatăl meu nu a sunat de ziua Izei. Nu am nicio explicație. Poate a uitat, dar nici după 3-6 zile nu a sunat. Eu am o problemă. În momentul în care simt că niște oameni pe care eu îi iubesc foarte mult nu reușesc să fie în aceeași zonă cu mine, din punctul asta de vedere, îmi văd de drumul meu”, a spus Oana Roman pentru Antena Stars. 


Chiar dacă s-a supărat foarte tare pe tatăl ei, Oana spune că îl iubește în continuare și îi mulțumește pentru tot ce a făcut pentru ea. La ziua Izabelei nu au fost prezenți niciunul din bunicii ei, cu excepția Mioarei Roman.


„Nu îi sun să le reproșez nimic. Da, mai explodez și mai zic public niște chestii câteodată, dar eu îmi asum chestia asta. Nu mă îndepărtează, îi iubesc și țin la ei la fel de mult și dacă nu m-au sunat și nu au venit, și dacă au uitat. Nu știu dacă e durere. Îl iubesc foarte mult pe tata. Îi datorez foarte mult. Mai sunt oameni care nu au fost la ziua ei și în general”, a adăugat Oana. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel