Oana Roman, devăluiri neașteptate despre mama sa, Mioara Roman: "Nu a fost nicodată afectuoasă"

Data publicării:
Mioara Roman și Oana Roman, foto Facebook
Descriere foto: Mioara Roman și Oana Roman, foto Facebook

Oana Roman a vorbit despre relația pe care o are cu mama sa, dar și despre educația pe care a primit-o din partea ei.

Oana Roman se mândrește cu viața pe care o are. Vedeta se bucură de o familie frumoasă dar și o carieră de succes. Fiica Mioarei și a lui Petre Roman a muncit mult pentru a avea toate lucrurile din prezent, mai ales că a evitat să le ceară ajutorul părinților. De când a devenit mămică, viața Oanei Roman s-a schimbat complet. Vedeta a încercat să îi ofere fiicei sale și a lui Marius Elisei toată atenția și afecțiunea, și asta pentru că ea nu a avut parte de aceste lucruri în copilărie. 

Acum, Oana Roman are grijă de mama ei, care se confruntă cu numerose probleme de sănătate. 

Mama e bună şi m-a crescut frumos, m-a învăţat multe şi mi-a transmis toate valorile fundamentale pentru un om. Nu a fost însă niciodată prea afectuoasă, poate din cauza educaţiei mai rigide pe care a primit-o. De aceea eu vreau să îi ofer Isei multa afecţiune, tandreţe şi iubire. Vreau ca ea să-şi amintească de îmbrăţişările mele, de momentele de tandreţe, de momentele când i-am spus Te iubesc. Şi asta o face şi pe ea să fie empatică şi iubitoare. Poate nu îi dau educaţia perfectă, dar ştiu că îi dau toată iubirea de care sunt capabilă. Şi asta cred ca e cumva mai important decât orice. Dacă te simţi iubit, eşti capabil de orice', a spus Oana Roman, potrivit Okmagazine.ro.

 

Cu toate că Mioara Roman nu a fost foarte afectuoasă cu cele două fiice, Oana Roman a povestit că mama ei a fost cel mai bun exemplu atât pentru ea, cât și pentru sora ei, Catinca Roman.

„La noi a fost dintotdeauna democrație în familie. (…) Mama era foarte puternică. Ea și-a început cariera mai devreme, fiind și mai mare decât tata ca vârstă. Era cumva o persoană pe care noi o vedeam drept exemplu, model. Mama muncea foarte mult. Era șef de secție la radio pe limba arabă. Venea foarte târziu acasă.Am avut o guvernantă de mică. O nemțoaică pe care o chema Cici care nu era rea și pe care am iubit-o din tot sufletul. A fost ca o bunică pentru mine. Și mama și tata aveau fiecare personalitatea lui', a spus Oana, potrivit Unica.ro.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel