Oana Roman, destăinuiri dureroase despre divorț: „A fost un întreg proces...”

Data actualizării: | Data publicării:
Oana Roman și Marius Elisei, foto Instagram
Descriere foto: Oana Roman și Marius Elisei, foto Instagram

Oana Roman a trecut prin momente foarte grele în ultima perioadă, dar de fiecare dată a reușit să se ridice și să meargă mai departe. 

Chiar dacă viața nu este întotdeauna ușoară, Oana Roman încearcă să fie mereu cu zâmbetul pe bune și optimistă de dragul fetiței ei, Isabela. Divorțul de Marius Elisei a afectat-o profund pe vedetă, dar a trecut peste cu ajutorul familiei și prietenilor. Oana Roman își dorește să fie un exemplu și pentru alte femei, care trec prin astfel de momente. Fiica lui Petre Roman a rămas în relații bune cu fostul soț, pentru a putea comunica în ceea ce o privește pe fiica lor, Isa. 


În cadrul emisiunii ”Mămici de pitici cu lipici”, Oana Roman a vorbit deschis despre divorț și despre relația pe care o are cu Marius Elisei. Elena Ionescu a rămas surprinsă atunci când a văzut ca tatăl Isabelei a fost prezent la petrecerea aniversară a micuție și nu s-a putut abține să nu o întrebe pe Oana cum stau lucrurile acum între ei doi. 


„Nu se putea să nu fie (n.red. prezent la ziua Isabelei), avem un copil.... O să fim împreună la petreceri și la ziua ei și probabil că și în vacanță o să trebuiască să mergem împreună. (...) Isa e foarte legată de el. (...) A fost un întreg proces până am ajuns în momentul ăsta, nu a fost de la sine”, a spus Oana Roman. 


Vedeta a vorbit și despre cum își împart timpul cu fetița. Oana Roman își dorește foarte mult ca cei doi să aibă o relație cât mai strânsă cu Isabela, iar pentru asta vedeta este dispusă să facă foarte multe compromisuri. 


„Săptămâna asta a stat la el 2 zile jumătate, săptămâna viitoare o să meargă iar. Ne împărțim că așa e normal, să stea și cu el (...) Eu am ținut foarte mult la chestia asta. M-am zbătut să ajungem în punctul ăsta în care să fim foarte ok și să fim cu ea cât se poate de mult”, a adăugat Oana Roman, la Antena Stars.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel