Oana Roman, despre problemele de sănătate cu care se confruntă soțul ei, Marius Elisei: „S-a operat acum trei ani”

Data publicării:
Oana Roman și Marius Elisei, sursa foto Instagram
Descriere foto: Oana Roman și Marius Elisei, sursa foto Instagram

Oana Roman a dezvăluit motivul pentru care Marius Elisei a ajuns de urgență la spital. Ce a pățit soțul vedetei?

Marius Elisei a ajuns la spital la începutul acestei săptămâni. Chiar dacă nu a vrut să dezvăluie de ce a ajuns pe mâinile medicilor, soția lui, Oana Roman a dezvăluit motivul pentru care soțul ei s-a simțit rău.


Oana Roman a mers în emisiunea Showbiz Report, de la Antena Stars, unde a dezvăluit ce i s-a întâmplat soțului ei. Vedeta spune că nu a fost vorba despre o urgență medicală, ci doar despre un control la genunchi, pe care tatăl fetiței ei îl face anual. 


Marius Elisei își face un RMN în fiecare an, dar și atunci când simte dureri. Soțul vedetei a fost operat la ligamente în urmă cu tre ani, dar nu a putut renunța la pasiunea lui pentru fotbal. 


„El se duce o dată pe an să-și facă un control la genunchi, pentru că el s-a operat la ligamente acum trei ani. În fiecare an se duce să-și facă un RMN ca să vadă cum e genunchiul. Se duce la fotbal în continuare și se mai lovește. Și când se mai lovește și îl doare puțin, el se duce să-și mai facă un RMN”, a declarat Oana Roman.


Oana Roman, vacanță cu peripeții la munte. Ce a pățit vedeta: "A fost un weekend dezastruos"


Oana Roman le-a povestit fanilor cu ce probleme s-a confruntat în minivacanța de la munte. 


"Am fost la Poiana Braşov. Din punct de vedere material, a fost dezastruos. nu pentru că am fi cheltuit mulţi bani la munte, ci pentru că Isabela mi-a pierdut cerceii cu diamante primiţi de Crăciun. Asta e, e copil, cerceii erau mici. I-am explicat că trebuie să aibă mai multă grijă şi să nu umble la bijuteriile mele. Pe pârtie am pierdut şi o pereche de ochelari de soare. Nu că erau scumpi, deşi erau, dar ţineam mult la ei. Şi nu i-am mai găsit", a declarat Oana Roman, pe InstaStory. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel