Oana Roman, despre presupusa relație a fostului soț. Cu cine se iubește Marius Elisei

Data publicării:
Oana Roman și Marius Elisei, foto Instagram
Descriere foto: Oana Roman și Marius Elisei, foto Instagram

Oana Roman și Marius Elisei au decis să pună capăt căsniciei la finalul anului trecut. Cei doi au decis să meargă pe drumuri separate chiar dacă au o fetiță împreună. 

Oana Roman și Marius Elisei au divorțat în urmă cu câteva luni. Chiar dacă anunțul l-au făcut chiar ei, cei doi au preferat să nu discute și motivul care i-a determinat să facă o astfel de alegere. Acum, Oana este nemulțumită că Marius Elisei nu îi dorește să o însoțească în vacanța din Egipt unde va pleca cu ocazia zilei ei de naștere și spune că sigur fostul ei soț are deja pe altcineva. 


„A refuzat-o pe Iza, că doar nu îl chemam eu, că eu nu mai am nici o treabă. Iza și-a dorit foarte mult ca el să vină în vacanță. I-am zis „Uite, acum, cand am hotărât să plecăm, că e ziua mea, Iza și-a dorit foarte mult să vii și tu. Fă chestia asta pentru ea.” A zis că nu vine. Nu mi-a dat nici o explicație. Și astă-seară a zis tot nu. Eu cred că el are pe cineva. Iza a zis că are mai multe, dar ea e copil, glumește. Și în final a zis că are”, a spus Oana Roman, la Xtra Night Show.


Oana Roman va pleca într-o vacanță de vis alături de fiica ei, pentru a-și serba aniversarea. Chiar dacă i-a explicat lui Marius că astfel de momente sunt benefice pentru creșterea armonioasă a fiicei lor, acesta a refuzat să le însoțească, iar Oana este profund dezamăgită de atitudinea acestuia. 


„I-am zis că trebuie să existe momente în care să mai fim și noi doi cu ea. Să mai mergem la un restaurant, la o masă. Vine, stă cu ea, nimic de reproșat. Dar să fim noi amândoi și Iza nu vrea. În ultima vreme nu prea mai vrea să ne vedem. Acum mama e plecată, că înainte îl deranja mama. Dar tot nu vrea să vină. Probabil că îi e frică să nu își strice această relație”, a adăugat vedeta. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel