Oana Roman, despre presupusa despărțire de Marius Elisei: „Mai avem și noi momente aiurea”

Oana Roman și Marius Elisei, sursa foto Instagram
Descriere foto: Oana Roman și Marius Elisei, sursa foto Instagram

Oana Roman a făcut mărturisiri neașteptate despre relația ei cu Marius Elisei. Ce spune vedeta despre despărțire?

Oana Roman și Marius Elisei sunt unul dintre cele mai controversate cupluri din showbiz-ul românesc. După ce la începutul anului trecut cei doi au anunțat că divorțează, finalul de an i-a surprins mai fericiți ca niciodată. Chiar dacă au divorțat și au susținut că nu mai există cale de întoarcere, cei doi au vrut să mai dea o șansă poveștii lor de iubire. Oana Roman și Marius Elisei au găsit fericirea după divorț, unul în brațele celuilalt și au declarat în repeptate rânduri că relația lor este mai bună ca niciodată. 


Chiar dacă au petrecut sărbătorile împreună și lucrurile păreau perfecte, iată că în spațiul public au apărut zvonuri potrivit cărora cei doi s-ar fi despărțit. Pentru a pune capăt speculațiilor, Oana Roman a făcut câteva declarații. 


„Comentează lumea despre faptul că eu și Marius ne-am certat. Nu știu de unde a tras lumea concluzia asta, de ce speculează oamenii astfel de lucruri, de ce se trezesc să vorbească despre viața mea, nici măcar întrebându-mă înainte. N-a sunat nimeni să ceară o declarație, pur și simplu bat câmpii acolo despre mine”, a spus Oana Roman. 


Oana Roman a subliniat că totul este bine în relația ei cu Marius Elisei, dar la fel cum se îmtâmplă în toate familiile, există și momente tensionate. 


„E totul ok, mai avem și noi momente aiurea, dar e totul ok”, a adăugat ea.


Cum a început povestea lor de iubire: „Nu știam că viața mea se va schimba radical”


Povestea de iubire dintre Oana Roman și Marius Elisei a pornit pe Facebook, după ce bărbatul i-a dat acesteia un mesaj. 


„Eram la munte cu prietena mea de suflet… ieșisem seara la un club și, întâmplător, am găsit pe Facebook un mesaj de la Marius. Primul mesaj de la el. Nu știam că răspunzând la acel mesaj viața mea se va schimba radical și în scurt timp vom începe împreună o călătorie a vieții”, a scris ea pe Facebook.

 

Citește și: Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu, nuntă în secret? Ce spune vedeta despre inelul de pe degetGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Dată: 12 ian 2022, 09:41 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience