Oana Roman, despre locul în care și-a internat mama: Este practic un hotel de 4 stele

Data publicării:
Captură video Youtube/ Emisiuni PrimaTv
Descriere foto: Captură video Youtube/ Emisiuni PrimaTv

Oana Roman a dezvăluit care este starea de sănătate a mamei ei, dar și care este locul unde a ales să o interneze pe aceasta.

Oana Roman trece prin momente foarte grele, după ce mama acesteia se confruntă cu mai multe probleme de sănătate. În urmă cu câteva zile, vedeta a ajuns de urgență cu femeia la spital, iar acum a ales să o interneze pe aceasta într-un centru special, unde să aibă parte de toate condițiile necesare pentru a se reface. Oana Roman îi asigură pe cei care o judecă că nu este vorba despre un azil, ci chiar despre un hotel de 4 stele.

"Ea are destule probleme de sănătate, iar degenerările hormonale nu stau pe loc. Noi facem tot ce putem ca ele să evolueze cât mai lent posibil. Are niște probleme care țin de partea neuronală, adică o îmbătrânire a celulelor neuronale. Nu îi afectează vorbirea, dar îi afectează per total starea generală, adică nu mai este la fel de activă, la fel de conectată, rapidă, a făcut și o serie de mici  accidente vasculare care au afectat-o și are o pareză la mâna dreaptă, nu mai poate să o folosească. Din acest motiv, are nevoie de niște îngrijiri speciale. Trebuie să facă kinetoterapie, masaj, gimnastică, are nevoie de ajutor pentru a face anumite activități, deoarece nu-și mai poate mișca mâna deloc.", a declarat Oana Roman, în cadrul emisiunii "La Măruță", de pe Pro TV.

Unde a internat-o Oana Roman pe mama sa

Vedeta nu și-a internat mama oriunde, ci într-un adevărat hotel, care îi oferă tot confortul, după cum spune chiar ea.

"A învățat să mănânce cu stânga și, din acest motiv, a trebuit să o duc într-un loc unde să-i fie foarte bine. Am găsit un loc extraordinar. Nu este vorba de azil, este un loc absolut extraordinar, unde calitatea vieții este la cel mai înalt nivel. Este practic un hotel de 4 stele, din mijlocul Bucureștiului, care a fost adaptat. Stă într-o cameră imensă, cu canapea, fotolii, bar, absolut tot ce îi trebuie. Are restaurant, sală de gimnastică, terasă. Are infirmieră, asistentă. Nu am abandonat-o, așa cum se spune. Eu merg la două zile să o văd. Oricum nu stă numai acolo. Mai vine acasă, mergem la coafor.", a mai dezvăluit ea.

Cât plătește vedeta pentru confortul mamei ei

"A acceptat ușor să meargă acolo, este femeie deșteaptă. Ea are cu cine să socializeze acolo, se odihnește cum trebuie. Costurile depind în funcție de tipul de cameră pe care îl alegi. Aici unde stă mama, prețurile pornesc de la 3500 de lei pe lună și ajung până la mult mai mult, în funcție de ce condiții dorești. Mama are o pensie ok și ne descurcăm.", a continuat Oana Roman seria dezvăluirilor.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel