Oana Roman, despre începuturile relației cu Marius Elisei. Cu ce probleme s-a confruntat soțul vedetei de dragul iubirii: "S-a îmbolnăvit"

Data publicării:
Oana Roman și Marius Elisei, foto Instagram
Descriere foto: Oana Roman și Marius Elisei, foto Instagram

După ce au decis să meargă pe drumuri separate, Oana Roman și Marius Elisei au mai dat o șansa relației lor. Vedeta a povestit cu ce probleme grave s-a confruntat soțul ei de dragul iubirii.

Oana Roman și Marius Elisei au trecut prin multe obstacole de-a lungul relației lor. Cei doi au ajuns la despărțire, însă, ulterior și-au dat seama că nu pot trăi unul fără celălalt, motiv pentru care au mai dat o șansă poveștii lor de iubire, iar împăcarea a fost una extrem de dulce.

Recent, Oana Roman a povestit în cadrul unui interviu cum au fost începuturile relației cu Marius Elisei. Potrivit acesteia, partenerul său de viață a trecut prin multe probleme. Se pare că acesta a fost extrem de afectat de răutatea oamenilor din jur, încât s-a îmbolnăvit.

„Știi foarte bine ce a venit peste el, câte comentarii, câte înjurături. S-a spus că stă cu mine pentru bani, pentru interes… aceleași lucruri care s-au spus despre mine mereu. Lui nu i-a fost ușor să înțeleagă nici lumea în care a intrat, el nu și-a dorit să apară, mult timp l-am târât cumva, l-am obligat, el nici acum nu e fan…El a fost atât de stresat o perioadă încât s-a îmbolnăvit, a făcut alopecie, i-a căzut părul, avea găuri peste tot”, a declarat Oana Roman, în cadrul unei emisiuni.

 

Oana Roman și Marius Elisei s-au împăcat

 

După o despărțirea dureroasă, Oana Roman părea că își construiește o nouă viață. Spre surprinderea tuturor, fiica lui Petre Roman  s-a întors în brațele lui Marius Elisei la doar câteva luni de la divorț. 

Cei doi au împreună o fiică, o afacere, dar și multă iubire pe care o trăiesc din plin în aceste zile. 


Vedeta a spus că și separarea a avut rolul ei și că i-a făcut să realizeze cât de greu le era unul fără celălalt. 

 "E un echilibru care era necesar și poate, cumva, ăsta a fost prețul pe care a trebuit să îl plătim. Să avem un declic și să înțelegem că trebuie să fim împreună, de fapt.

Cu siguranță ne-am dat seama că separați ne e mult mai greu și că nu suntem ok.", a declarat Oana Roman pentru Wowbiz.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel