Oana Roman, declarație de dragoste pentru Marius Elisei, la 7 ani de la nuntă: "Sprijinul meu necondiționat"/ FOTO

Data publicării:

Oana Roman și-a surprins fanii, după ce i-a făcut o declarație emoționantă fostului soț, cu ocazia împlinirii celor șapte ani de la nuntă.

Despărțirea dintre Oana Roman și Marius Elisei a luat în surprindere pe toată lumea. Între cei doi, lucrurile păreau că s-au încheiat complet, dar iată că viața este surprinzătoare, astfel că cei doi dau mari semne de împăcare. Recent, Marius Elisei a șocat pe toată lumea după ce a anunțat că își dorește să se împace cu Oana Roman. Bărbatul susține că încă este căsătorit cu vedeta în fața Domnului. În ultima perioadă cei doi au petrecut mai mult timp împreună de dragul fiicei lor și iată că s-a reaprins flacăra iubirii. 

„Da, încă o mai iubesc pe Oana. Am iubit-o și o iubesc în continuare. I-am și spus asta. (...) În fața lui Domnului încă suntem căsătoriți. Îmi doresc o împăcare”, a declarat Marius Elisei pentru Antena Stars.

De asemenea, Oana Roman a declarat că Marius Elisei o curtează, este mult mai atent cu ea și îi aduce flori.

„Da, e galant, e romantic. Mă curtează. Îmi cumpără flori. Mi se pare că se poartă fix ca acum 8 ani când ne-am cunoscut. (...)Pe 15 iunie am fi împlinit 7 ani de la căsătoria la biserică”, a menționat Oana la Antena Stars.

 

Oana Roman, declarație de dragoste pentru Marius Elisei 

 

Atât Oana Roman, cât și Marius Elisei au reușit să dea uitării cele întâmplate și par că sunt dispuși să își acorde încă o șansă. Deși, până acum niciunul dintre ei nu a confirmat faptul că s-au împăcat, Oana Roman a postat pe rețelele de socializare un mesaj emoționant pentru fostul soț. În urmă cu 7 ani, pe 15 iunie, cei doi își jurau iubire veșnică în fața lui Dumnezeu, însă mariajul lor nu a fost așa cu și l-au dorit. Cu toate astea, vedeta a avut doar cuvinte frumoase la adresa lui Marius Elisei și speră ca lucrurile să se rezolve între ei.

„Acum fix 7 ani făceam nunta. Viața ne încercase deja foarte tare. Porneam pe un drum necunoscut care apoi s-a despărțit. Totuși a fost lângă mine când absolut nimeni altcineva nu a fost. M-a iubit, dar m-a și rănit în egală măsură.

Azi, știu că a fost foarte greu, poate va mai fi, dar cumva iubirea trebuie să primeze în viață. Poate ne va lega din nou, asta doar timpul va decide. Îți mulțumesc pentru că ești tatăl perfect pentru Isa și sprijinul meu necondiționat!” , a scris Oana Roman în dreptul fotografiei din ziua nunții.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel