Oana Roman, decizie în privința mamei sale. Ce se întâmplă cu Mioara Roman: „Nu e ieftin. Eu nu am timp să stau prea mult cu ea”

Data actualizării: | Data publicării:
Oana Roman și Mioara Roman, sursa instagram
Descriere foto: Oana Roman și Mioara Roman, sursa instagram

Oana Roman nu se mai descurcă cu toate responsabilitățile pe care le are. Vedeta este mamă singură, lucrează din greu și își îngrijește mama. Mioara Roman are mari probleme de sănătate iar fiica ei se simte copleșită de faptul că nu își poate ajuta mama mai mult.

Oana Roman a decis că este momentul să își lase mama pe mâna specialiștilor. Vedeta consideră că nu se descurcă prea bine cu îngrijirea acesteia. Mioara Roman a avut mari probleme de sănătate în ultima vreme. În urmă cu o lună, fosta soție a lui Petre Roman a suferit o intervenție chirurgicală la colecist. Nici nu și-a revenit bine, că a fost nevoie de o nouă intervenție, de data aceasta de îndepărtare a unui lipom infectat.


Mioara Roman este diagnosticată cu o formă agresivă de Parkinson iar starea ei necesită îngrijire permanentă, astfel, fiica ei Oana a decis că este momentul să își ducă mama într-un centru de recuperare, unde specialiștii să îi ofere tratamentele de care are nevoie. 

O duc o lună la un centru de recuperare de lux, să facă fizioterapie, kinetoterapie, proceduri în apă, masaje. Nu e ieftin. Eu nu am timp să stau prea mult cu ea. Sunt zile când Isa stă la Marius. Dar mama stă singură la tv, când eu nu sunt acasă, și are nevoie de socializare. E programată la vaccin pe 27 martie. O duc acolo pentru că ea saraca nu a ieșit din casă cu lunile, nu a mers decât la doctor și la coafor”, a dezvăluit Oana Roman, la Antena Stars.

Oana Roman a dezvăluit că starea de sănătate a mamei sale este destul de precară și că femeia nu se mai poate deplasa singură și are nevoie de ajutor permanent. 

La 15:30 ajung cu mama la spital. I-am amânat un pic… Trebuia să fiu la 15:00, dar i-am sunat și am zis că o să întârzii. Mama nu-și poate mișca o mână, nu se poate îmbrăca singură. Trebuie să mă duc să o aranjez, să o îmbrac, să o aranjez, să o iau, să o pun în mașină, să o dau jos din mașină, să intru cu ea acolo. La mine durează, e un proces destul de complicat cu mama. Dacă era femeia astăzi, o îmbrăca ea și o aranja, dar vine după 16:00 și trebuie să mă duc eu”, a spus Oana Roman la același post TV.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel