Oana Roman, de urgență cu mama sa la spital: Nu se simțea bine

Data publicării:
Sursa foto: Oana Roman, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Oana Roman, Instagram

Oana Roman a fost nevoită să meargă din nou cu mama sa la spital.

Oana Roman a mers din nou la spital cu mama sa, din cauza faptului că aceasta nu se simțea deloc bine. Vedeta a povestit totul pe rețelele de socializare, unde se arată a fi foarte îngrijorată de starea de sănătate a Mioarei Roman. Cu toate acestea, Oana  Roman este fericită datorită condițiile excelente oferite de clinica la care mama acesteia a fost internată. 

"Azi din păcate a trebuit să o internez pe mama pentru niște analize mai amănunțite, pentru că nu se simțea bine. Am venit la spitalul Colentina și cel puțin pe secția unde este mama, sunt impresionată pozitiv de cum arată și de cum este tot personalul. O surpriză plăcută. E greu să o duc iar la spital pe mama, dar măcar știu că e pe mâini bune. Rugați-vă pentru sănătate, credeți-mă că e cea mai importantă. Nici eu nu am realizat pe deplin până nu m-am confruntat cu boala.", a scris Oana Roman pe instastory.

Mioara Roman a mai fost internată cu puțin timp în urmă

În ultima perioadă, problemele de sănătate nu i-au dat pace Mioarei Roman. În urmă cu puțin timp, aceasta a ajuns din nou de urgență la spital. Se pare că atunci Mioara Roman s-a confruntat cu o infecție urinară destul de gravă.

"Mama a fost externată. Am venit la ea. E bine. Încă mai face tratament pe cale orală cu antibiotic. Infecția urinară a fost foarte urâtă. Spre sepsis. Dar acum e pe drumul cel bun. I-am făcut patul, a făcut baie. E liniștită și bine.", a mărturisit Oana Roman, pe Instagram, acum ceva timp.

Oana Roman se afla în vacanță în Egipt când a aflat că mama ei nu este deloc bine. Vedeta spune că s-a speriat teribil.

''Sâmbătă dimineață m-au sunat de la centru să-mi spună că mama nu se simte bine și au chemat Salvarea ca să vadă de la ce! M-am speriat foarte tare pentru că a fost pentru prima oară când nu eram acasă și nu am avut control asupra situației. Norocul a fost că nu era singură acasă, dar și dacă ar fi fost acasă cu o femeie care să o îngrijească nu ar fi fost deloc ok situația. Fiind la centru au știut ce să facă pe loc și au luat măsuri imediat.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel