Oana Roman, criză de nervi în fața fanilor. Ce i s-a întâmplat vedetei: “Am crezut că fac atac cerebral”

Data publicării:
Oana Roman, captura foto InstaStory
Descriere foto: Oana Roman, captura foto InstaStory

Oana Roman a răbufnit în fața fanilor. Vedeta le-a dezvăluit motivul care a scos-o din sărite.

Oana Roman este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde împărtășește cu fanii tot ce se întâmplă în viața ei. Recent, vedeta a apărut extrem de nervoasă în fața fanilor. Aceasta le-a mărturisit și motivul pentru care a răbufnit. Oana Roman și-a renovat casa în urmă cu câteva zile, însă o problemă i-a dat de cap vedetei. Aceasta a comandat perdele pentru locuință, însă acestea au venit venit distruse. 

Soția lui Marius Elisei le-a povestit fanilor că nu se aștepta la un asemenea incident.

''Astăzi am crezut că fac un atac cerebral de nervi. Mai aveam de pus în bucătărie perdelele pe care le-am comandat acum 3 săptămâni și îmi spunea în fiecare zi ''Sunt gata în 2-3 zile''. Nu au fost gata. Și le-am zis că am nevoile de ele și m-au chemat să le iau. Erau gata, dar erau stricate. Mi s-a făcut rău de nervi'', a declarat Oana Roman pe Instagram.

 

Oana Roman, probleme de sănătate!

 

Oana Roman și-a îngrijorat serios fanii după ce le-a mărturisit că se simte foarte rău, ba chiar este nevoită să stea în pat, deoarece se simte foarte slăbită. Fanii i-au trimis sute de mesaje în care au întrebat-o pe Oana Roman cum se mai simte, motiv pentru care s-a simțit nevoită să împărtășească cu ei noi detalii despre starea ei de sănătate. 

Vedeta le-a povestit fanilor că se simte puțin mai bine, dar în continuarea starea ei nu este una bună. Oana Roman a precizat că are mai multe simptome specifice SARS-COV2, însă cele patru teste rapide pe care le-a făcut au ieșit negativ. Cu toate astea, soția lui Marius Elisei este în continuare neliniștită deoare tușește foarte rău și are nasul înfundat.  Aceasta va merge la o clinică pentru a-și face un test Covid PCR pentru a fi sigură că nu este infectată și nu transmite mai departe.

"Mă simt un pic mai bine decât ieri dragilor. În continuare tușesc, îmi curge nausl, îl am înfundat. (...) Am făcut patru teste Covid-19, toate sunt negative, însă vreau să fac un test PCR ca să mă liniștesc. (...).", a spus Oana Roman pe Instagram.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel