Oana Roman, CRITICATĂ de Iulia Albu: Nu a fost niciodată comentată pentru că a fost grasă

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Instagram

Oana Roman a fost critică vestimentar de Iulia Albu, în cadrul unei emisiuni.

Oana Roman a fost subiect de discuție, în cadrul emisiunii "Poliția Modei", de pe Antena Stars. Criticul de modă, Iulia Albu, a dezvăluit și motivul pentru care nu a mai comentat, până acum, ținutele acesteia.

„Oana Roman nu a fost niciodată comentată, pentru că a fost grasă. Să nu ne ferim de cuvinte. Nu mă interesează că oamenii sunt grași, că sunt slabi, când sunt lipsiți de bun gust intră în gura mea”, a afirmat Iulia Albu, la Poliția Modei.

Ce spune Iulia Albu despre stilul Oanei Roman

Chiar dacă ținutele ei nu sunt pe placul criticului de modă, Iulia Albu a recunoscut totuși faptul că observă evoluție, în felul cum Oana Roman se îmbracă. Totuși, aceasta s-a arătat a fi foarte deranjată de faptul că vedeta nu-și acceptă greutatea și încearcă să-și modifice pozele de pe Instagram.

„Ea a oricum a progresat, a ajuns undeva, ceea ce e un lucru îmbucurător. Totul până la strâmbatul mobile. Am o problemă cu strâmbatul mobilei și cu neacceptarea felului în care arăți, pentru că eu nu consider că cineva ar trebui să se considere nepotrivit pentru că nu se încadrează în niște șabloane oricum idioate”, a mai spus criticul de modă.

"Nu știu cât influențează Oana Roman pe Instagram"

Totuși, Iulia Albu nu înțelege cum o persoană ca Oana Roman, cu statut, educație și situație financiară, nu a știut să se îmbrace corect. De asemenea, aceasta nu s-a reținut nicio clipă, spunând faptul că nu o vede pe aceasta ca o influenceriță, pentru că oamenii știu să facă diferența între tipurile de conținut.

"Ea totuși a fost cineva care a avut acces, a avut bani, a avut acces la informații și totuși e trist că a trebuit să treacă atât de mult timp. Nu știu cât influențează Oana Roman pe Instagram. Lumea nu e idioată și se uită pe Instagram și să copieze. În unele cazuri, are anumite ținute ok. Ea nu promovează pe alții, ea vine niște haine. ", a spus Iulia Albu.

Ce o deranjează cel mai mult pe Iulia Albu

Chiar dacă criticul de modă a mai trecut cu vederea anumite detalii vestimentare, există un aspect pe care aceasta nu-l poate înțelege.

"Nu poți să te pozezi pe Instagram cu Arsesie Boca.", a concluzionat criticul de modă.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel