Oana Roman, avertisment pentru părinți: ”Am rămas ȘOCATĂ. Aveți grijă unde vă duceți copiii și unde îi lăsați”. Ce a speriat-o pe fiica lui Petre Roman

Data actualizării: | Data publicării:

Oana Roman a avut parte de o experiență traumatizantă azi, în timp ce mergea spre coafor. Vedeta a fost martora unei discuții care a pus-o pe gânduri în ceea ce privește siguranța fiicei sale. 

Ca mamă singură, Oana Roman este cu ochii în patru mai mult ca niciodată. După divorțul de Marius Elisei, vedeta își crește fetița singură, astfel că este extrem de vigilentă atunci când vine vorba de siguranța copilei.

Fiica lui Petre Roman a povestit pe rețelele de socializare o situație care a șocat-o. Aflată în drum spre programarea de la coafor, vedeta și-a parcat mașina lângă un after school, acolo unde a fost martora unei discuții între un profesor și elevii săi. 


 ”Am fost martoră fără să vreau la un eveniment care pentru mine a fost șocant. Am fost la coafor și am parcat mașina gard în gard cu un afterschool. Copiii aveau oră de sport cu un profesor din curte. Și eu am coborât din mașină și am auzit cum vorbea omul ăla cu copiii aștia. Am rămas șocată”, a povestit vedeta.

Mai mult, Oana Roman s-a arătat extrem de indignată de ceea ce a auzit și a lansat un avertisment către părinți, să fie atenți unde și cu cine își lasă copiii.

Aveți grijă unde vă duceți copiii și unde îi lăsați. Pentru că dacă în mijlocul Bucureștiului într-o zonă foarte scumpă se întâmplă așa. Sincer vă spun, tonul pe care îl avea omul ăla, de o brutalitate și de un dispreț ieșit din comun, practic făcea bullying și era profesor.  Eu nu mi-aș dori vreodată ca un profesor să vorbească în felul ăsta cu copilul meu. L-aș călca în picioare. M-a apucat o revoltă. Nu se poate ca un profesor să folosească un astfel de ton și o astfel de abordare cu copiii. Mi se pare degradant! Și eu sper din suflet ca măcar unul din copiii ăia să se ducă la cineva să spună cuiva cum le vorbește personajul ăsta”, a mai spus vedeta.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel