Oana Roman, atac dur la adresa Alinei Ceușan. Câți bani încasează soția lui Marius Elisei ca influencer: „Eu nu cred că este ok”

Data publicării:
Oana Roman și Alina Ceușan, sursa instagram/colaj foto
Descriere foto: Oana Roman și Alina Ceușan, sursa instagram/colaj foto

Oana Roman o atacă dur pe Alina Ceușan. Soția lui Marius Elisei a dezvăluit ce o deranjeză la influenceriță. 

Oana Roman este una dintre cele mai apreciate vedete din România. Vedeta este extrem de sinceră, motiv pentru care nu ezită să își exprime părerea față de cei din jur. Recent, soția lui Marius Elisei le-a mărturisit ce o deranjează la Alina Ceușan. Se pare că vedetei nu îi place faptul că influencerița vorbește prea mult limba engleză atunci când comunică cu fanii ei. Cu toate astea, Oana Roman apreciază filmulețele și conținutul de pe pagina Alinei.

„Alina Ceușan…nu îmi place la ea că o ține în zona ei, numai în engleză. Eu nu cred că este ok. În rest, are cele mai frumoase videouri, absolut senzaționale”, a mărturisit Oana Roman, pentru Click.ro

Câți bani câștigă Oana Roman ca influencer

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Oana Roman este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde împărtășește cu fanii tot ce se întâmplă în viața ei, dar și unde are numeroase colaborări cu diferite brand-uri.

„Eu nu lucrez cu nicio agenție, nu am impresar, brandurile care vor să lucreze cu mine îmi scriu pe Instagram și îmi scriu mesaj sau îmi dau mail. Eu nu vreau să am un manager care să îmi dicteze mie ce să fac. Sunt foarte împăcată, am ajuns să câștig foarte bine din Instagram, deși am prețuri mai mici decât alții. Am venituri nu din multe contracte, dar din contracte care au devenit constant. Nu trăiesc doar din Instagram, dar instagramul a devenit o sursă importantă de venit pentru mine", a povestit vedeta pentru sursa citată mai sus.

Oana Roman, amenințată cu bătaia de un infractor

Oana Roman  și-a șocat fanii după ce le-a povestit că a fost amenințată cu bătaia de către un infractor. Deși nu este prima dată când primește mesaje jignitoare, de data aceasta, fiica lui Petre Roman a declarat că se teme pentru viața ei. După mai multe investigații, Oana Roman a descoperit că individul respectiv este un individ periculos, care a avut multe probleme cu legea.

„Numai de dietă vorbești! Ai un tupeu mai ceva ca un pușcăriaș. De nu aș bate la tine ca surdu-n tobe”, este doar o parte din mesajul redactat de individul respectiv.

 

Oana Roman a ținut să își atenționeze fanii în legătură cu asemenea subiecte și i-a îndemnat să aibă mare grijă.

„Eu primesc tot felul de mesaje de hate, cred că toată lumea primește. Am primit un mesaj mai virulent și mai periculos decât de obicei. Mă făcea în toate felurile, îmi explica cum ar vrea să bată la mine ca surdul în tobe, ceva de genul ăsta. Le-am spus eu urmăritorilor să aibă grijă pentru că astfel de persoane sunt periculoase.Niște fete care mă urmăresc mi-au trimis niște articole care arătau că această persoană este un infractor periculos, cu foarte multe dosare la activ, cu pușcărie, cu condamnări cu executare”, a povestit Oana Roman.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel