Oana Roman, apel disperat pe internet, după întoarcerea din Laponia: „Poate se întâmplă o minune. Am nevoie de ajutorul vostru”

Data publicării:

Oana Roman le-a transmis fanilor un mesaj, la doar o zi de la întoarcerea din vacanță.

Oana Roman s-a întors recent din Laponia, acolo unde a mers împreună cu fiica ei, Isa. Cele două au petrecu clipe memorabile în țara lui Moș Crăciun, unde au avut parte de experiențe unice, au văzut peisaje care pur și simplu îți taie respirația, dar s-au întâlnit și cu cel care lasă iarna cadouri copiilor din toată lumea. În timp ce cele 5 zile petrecute pe acel tărâm magic au fost unele de vis, exact ca într-o poveste, la întoarcerea în țară, problemele nu le-au ocolit pe cele două. Concentrate pentru a-și căra bagajele, întrucât nu le-a așteptat nimeni la aeroport, spre dezamăgirea micuței, fiica Oanei Roman și-a pierdut telefonul. În acest sens, vedeta a făcut un apel public pe Instagram, acolo unde îi roagă pe cei care tranzitează zona să o ajute să găsească mobilul, care este extrem de prețios pentru fata sa. 

„Dragii mei, am nevoie de ajutorul vostru. Poate se întâmplă o minune. Isa și-a pierdut aseară telefonul în aeroport. Era foarte supărată și cărând bagajele singure, s-a pierdut pe undeva pe la terminalul sosiri…pe scări spre nivelul de joi sau sus.

Nu știu exact. Eu tot sun și nu răspunde, deci încă are baterie. Poate îl găsește sau l-a găsit cineva. Pentru Isa ar fi important să-l găsească, deoarece contează pozele și filmările pe care le are el…Ar fi minune să îl recuperăm. Mulțumesc”, a povestit Oana Roman, pe Instagram.

Citește și: Oana Roman, împotriva unei tradiții românești de Crăciun: „N-am văzut niciodată cum se face chestia asta și nici nu-mi doresc”

Isa, dezamăgită la întoarcerea în țară

Chiar înainte de a-și da seama că acest incident s-a întâmplat și că telefonul a fost pierdut, Oana Roman își anunța fanii că ea și fiica sa au ajuns cu bine acasă. Cu toate acestea, drumul a fost unul obositor, iar fata a fost extrem de dezamăgită din cauza faptului că nu a așteptat-o nimeni la aeroport, făcând aluzie, cel mai probabil, la tatăl său, Marius Elisei. 

„Am ajuns acasă obosite tare. Finalul la sosire a fost greu, Isa a fost foarte tristă pentru că s-a terminat vacanța și a mai avut o tristețe pentru că nu ne-a așteptat nimeni la aeroport. Dar suntem bine acum și ne odihnim după o zi și un drum obositor.”, spunea Oana Roman, imediat după întoarcerea în țară.

Citește și: Marius Elisei riscă să ajungă după gratii pentru neplata pensiei alimentare. Cum a reacționat Oana Roman: „Poate știe el…Nu trăiam din cei 500 de lei!”

Ce spunea Marius Elisei, cu privire la programul de vizită

După ce s-au despărțit oficial, Oana Roman l-a acuzat pe Marius Elisei de faptul că și-a abandonat fetița și, pe lângă faptul că nu contribuie cu niciun ban la creșterea sa, acesta nici nu o mai vizitează. Cu toate acestea, fostul ei soț susține că păstrează legătura cu Isabela și că toate declarațiile ar fi făcute doar de dragul scandalului.

„Nu contează ce fac (n.r. dacă plătește sau nu pensie alimentară) ea poate să zică ce vrea, e de domeniul trecutului, eu îmi văd de viața mea, eu știu foarte bine ce e cu Isabela, ei (n.r. Oanei Roman) îi place foarte mult scandalul din ce observ”, a spus Marius Elisei pentru Spynews.ro.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel