Oana Roman, anunțul făcut după ce mama ei a ajuns la spital: „Anul acesta facem sărbătorile fără ea”

Data publicării:
Oana Roman, captura foto InstaStory
Descriere foto: Oana Roman, captura foto InstaStory

Oana Roman trece prin clipe grele după ce mama ei a ajuns de urgență la spital. Ce anunț a făcut vedeta?

Mioara Roman se confruntă cu probleme grave de sănătate, iar fiica ei face tot posibilul pentru ca cea care i-a dat viață să se simtă din ce în ce mai bine. Dar din păcate, eforturile făcute de Oana Roman nu schimbă prea mult situația mamei ei. 


Mioara Roman a fost diagnosticată recent cu o formă agresivă de Parkinson, iar la începutul anului, aceasta a trecut printr-o intervenție chirurgicală. Pe timp de pandemie starea ei s-a înrăutățit, iar fiicele ei au făcut tot ce au putut pentru ca Mioara Roman să se simtă mai bine. Au internat-o chiar și într-un centru de îngrijiri pentru seniori. 


Oana Roman a ajuns zilele trecute de urgență la spital cu mama ei, după ce a observat că are picioarele foarte umflate. Vedeta s-a speriat teribil și a decis că este momentul să ceară ajutorul medicilor. 


Mioara Roman a rămas internată în spital, iar Oana a anunțat că sărbătorile de iarnă le va face departe de cea care i-a dat viață. 


„Mama e în spital! M-am speriat, i s-au umflat picioarele. Doctorii au suspectat-o de insuficiență cardiacă. Anul acesta facem sărbătorile fără mama. Am internat-o la un spital privat. Nu i-au pus încă diagnosticul. Miercuri (15 decembrie) o să se hotărască ce fac cu ea. I-au găsit ceva suspect la tomograf”, a declarat Oana Roman pentru Click!


Oana Roman și-a internat mama într-un hotel de patru stele, unde are parte de tratament de specialitate și cele mai bune condiții 


Oana Roman a declarat că a dus-o pe mama ei la un hotel de patru stele, deoarece acolo  are parte de o mulțime de beneficii, printre care și asistență medicală și își dorește ce este mai bun pentru cea care i-a dat viață.


„Într-un final am venit la mama pentru că îmi era foarte dor de ea şi mă simt mult mai bine. Trebuie să aştept puţin pentru că mama este la ora de gimnastică. Înainte de masă au ora de gimnastică, înainte de gimnastică sau după nu ştiu exact, face kinetoterapie şi masaj, apoi au o ora de gimnastică în fiecare zi. Aştept să termine gimnastica, apoi să stau puţin de vorbă cu ea. Aici lucrurile sunt foarte bine organizate şi îngrijirea este una realmente impecabilă”, a declarat Oana Roman pe pagina sa de Instagram.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel