Oana Roman, amenințată cu bătaia de un infractor periculos. Ce măsuri a luat vedeta pentru a se proteja

Data actualizării: | Data publicării:
Oana Roman, captura foto InstaStory
Descriere foto: Oana Roman, captura foto InstaStory

Oana Roman a fost amenințată de un infractor periculos și a luat măsuri pentru a se proteja. 

Oana Roman trece prin momente de panică după ce a fost amenințată în mediul online de un bărbat periculos. Aceasta a dezvăluit că a primit mesaje amenințătoare după ce a postat pe Instagram mai multe videoclipuri în care le vorbea fanilor despre dietele pe care le-a ținut. 


„Eu primesc tot felul de mesaje de hate, cred că toată lumea primește. Am primit un mesaj mai virulent și mai periculos decât de obicei. Mă făcea în toate felurile, îmi explica cum ar vrea să bată la mine ca surdul în tobe, ceva de genul ăsta. Le-am spus eu urmăritorilor să aibă grijă pentru că astfel de persoane sunt periculoase. Niște fete care mă urmăresc mi-au trimis niște articole care arătau că această persoană este un infractor periculos, cu foarte multe dosare la activ, cu pușcărie, cu condamnări cu executare”, a povestit Oana Roman, potrivit spynews.ro.


Bărbatul care ar fi amenințat-o pe vedetă a fost în trecut condamnat la închisoare și este cunoscut pentru antecedentele sale violente. Oana Roman spune că nu se va închide în casă, dar a luat deja câteva măsuri pentru ca atât ea, cât și familia ei să fie în siguranță. 


„Sper să fie doar atât, am primit mesajul de amenințare. Am aflat că e un infractor, o persoană cu mulți ani de pușcărie, un personaj periculos. Eu am oricum firmă de pază, deci nu-mi fac probleme. Am sistem de securitate, camere, am totul de un an, nu mi-am schimbat nimic.


Nu îmi e frică, dar de astfel de personaje trebuie să ne ferim, să aibă lumea grijă. Nu mă închid în casă pentru asta, i-am dat block. Încă n-am fost la Poliție. Trebuie să vorbesc cu prietena mea avocat despre asta, n-am apucat până acum, am avut treabă cu afacerea, cu coletele, trebuie să văd ce fac cu treaba asta legal, nu o las așa, îți dai seama”, a declarat Oana Roman pentru Click!



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel