Oana Roman: ” Am fost forțată să mă reinventez”. Interviu în exclusivitate pentru SPECTACOLA

Data actualizării: | Data publicării:
Oana Roman, foto facebook
EXCLUSIV
Descriere foto: Oana Roman, foto facebook

Oana Roman este una dintre cele mai cunoscute vedete din România și realizatoare de emisiuni TV.  

Oana Roman a fost prezentatoarea emisiunii „Drept la țintă' de la Kanal D, apoi a fost gazda emisiunii „Star Salvator' de la Antena Stars.  Lucrează de foarte mulți ani ca PR, însă o data cu venirea pandemiei, vedeta tv ne-a dezvăluit, în exclusivitate,  pentru  SPECTACOLA, cum a reușit să se reinventeze pe plan profesional. 

Spectacola: Cum ai reușit să depășești prima etapă a Covid-19, și aici vorbim despre starea de ugență? Cum te-a afectat din punct de vedere profesional și cum ai trecut peste? 

 ”Evident că m-a afectat. Având în vedere că eu mă ocupam de  organizarea evenimentelor, după cum bine știți atât voi, cât și publicul care mă urmărește, acest virus m-a afectat profund încă din luna Martie. Această lună a fost pentru mine, dar nu numai pentru mine, ci și pentru clienții cu care colaboram la nivel profesional, una grea din punct din punct de vedere al contractelor. După starea de urgență  am sperat ca lucruile să  meargă pe un făgaș normal, practic să își mai revină în ceea ce privește partea asta profesională, însă din păcate nu a fost așa”

Spectacola: Te-a afectat enorm această perioadă, nu doar pe tine, ci și pe majoritatea populației.  Te-a adus într-un punct în care ai spus că trebuie să te apuci și de altceva, la nivel profesional?

 ”Da! Sigur. Toată această situație ne-a făcut, vorbesc la plural deoarce și soțul meu este implicat, să ne deschidem o afacere online, afacere pe care o notasem acum multi ani în urmă, doar că agenda fiind foarte aglomerată, nu am mai reușit să ne ocupăm de ea. Odată cu acest covid, oarecum, am fost nevoiți să ne reinventăm și să punem în practică ceva ce notasem în agendă, și anume acest magazin online. Este vorba despre un magazin de haine online. A fost un impact foarte mare și foarte surpinzător, prima zi de inaugurare, deoarce am avut foarte multe comenzi, ceea ce ne-a bucurat pe amândoi. Abia acum s-a văzut  și simțit cum am cules roadele muncii mele, muncă în care am depus efort , timp și dedicare în comunitatea publică. Acest proiect, pot spune că este rodul muncii noastre”

Spectacola: Ce este diferit la acest proiect față de alte persoane care au deschis afaceri în același domniu?

”Nu știu dacă este diferit, dar vreau să vă spun că magazinul pe care îl dețin este doar pentru femei și mai mult decât atât prețurile sunt foarte convenabile, pentru toate categoriile de clasă socială.”

Spectacola: Familia este principala sursă de viață, iar în această perioadă cumplită, ne gândim tot mai des la famile. Care este starea familiei tale, în acest moment? 

”Păi după cum v-am spus, eu și soțul ne ocupăm de magazin, iar fetița este și ea la rândul ei ocupată cu școala. Este implicată în foarte multe activități, iar cea mai mare noutate este că a început, de curând, școala de tenis, în rest suntem bine cu toții.”, a mai spus vedeta în exclusivitate pentru SPECTACOLA.

 

 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Florentina Arcu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel