Oana Roman, afectată după divorțul de Marius Elisei. Vedeta a recunoscut: „Nu sunt atât de puternică pe cât par”

Data publicării:
Oana Roman și Marius Elisei, foto Facebook
Descriere foto: Oana Roman și Marius Elisei, foto Facebook

Oana Roman și-a deschis sufletul și a recunoscut că este afectată după divorțul de Marius Elisei.

Divorțul dintre Oana Roman și Marius Elisei a șocat showbizul românesc. Nimeni nu se aștepta ca cei doi să facă acest pas, mai ales că în trecut au avut parte de numeroase despărțiri și împăcări, dar niciodată nu au vorbit despre divorț. Cu toate astea, inevitabilul s-a produs, iar cei doi au ajuns în fața notarului pubic pentru a divorța.

Chiar dacă nu mai formează un cuplu, cei doi au făcut un filmuleț împreună în care au explicat fanilor că au divorțat, dar vor rămâne în continuare prieteni și vor fi niște părinți responsabili pentru fiica lor.

Într-un interviu acordat pentru Antena Stars, Marius Elisei a mărturisit că au căzut de comun acord să divorțeze. Mai mult decât atât, fostul soț al Oanei Roman a spus că suferă amandoi după divorț, însă el preferă să nu arate acest lucru.

„Cred că a venit de la amândoi odată. Eu am zis gata şi în următoarea secundă a zis şi ea: "Gata! Nu se mai poate!" (...) Cred că este foarte afectată (n.r. Oana Roman), este normal. Și eu sunt afectat, doar că, eu nu arăt. Aceasta este diferența. Fiecare suntem afectați. Nu ieși dintr-o relație de 6 zile sau 6 săptămâni. Sunt 7 ani, aproape 8. Doar că, fiecare se manifestă în felul lui”, a spus Marius Elisei  pentru Antena Stars.

Recent, Oana Roman le-a mărturisit urmăritorilor ei pe rețelele de socializare că se află într-o perioadă mai grea, însă încearcă să fie mai încrezătoare și puternică. Mai mult decât atât, aceasta a ținut să le multumească fanilor ei care îi sunt alături.

„Să privim înainte cu zâmbet și încredere. Nu sunt atât de puternică pe cât par, dar prind putere și pentru că atât de mulți dintre voi sunteți aici cu mine zilnic”, a scris Oana Roman pe Instagram.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel