Oana Roman, adevărul despre Petre Roman. Vedeta a izbucnit după ce în presă a apărut că vedeta își reneagă tatăl

Data publicării:
Petre Roman și Oana Roman, foto Instagram
Descriere foto: Petre Roman și Oana Roman, foto Instagram

Oana Roman tună și fulgeră după ce în presă a apărut că își reneagă tatăl. Vedeta a ținut să le explice tuturor care este relația dintre ea și Petre Roman.

Recent, Oana Roman a fost chemată la o emisiune online, acolo unde a făcut o serie de dezvăluiri emoționante legate de tatăl său. La scurt timp după difuzarea emisiunii, vedeta a răbufnit pe rețelele de socializare după ce în toată presa din România a divulgat că aceasta și-ar fi renegat tatăl.

Potrivit Oanei Roman, informațiile și declarațiile pe care le-a oferit au fost scoase din context și că înțelesul mărturiilor sale a fost modificat, iar din acestă cauză, totul s-a înțeles greșit. De asemenea, Oana Roman a mărturisit că îl va suna pe tatăl ei pentru a-i explica această situație și că nu va mai apărea niciodată la televiziunile din România.

”Cum o să îi explic eu lui tata acum? O să îl sun să îi cer scuze și să îi explic”, a spus Oana Roman pe Instagram.

 

Știrea inițială:

 

Oana Roman a fost invitată în cadrul unei emisiuni, acolo unde a vorbit deschis despre relația pe care o are cu tatăl său. Cu lacrimi în ochi, vedeta a spus că a încercat de foarte multe ori să ia legatura cu tatăl său , însă acesta a refuzat de fiecare dată acest lucru.

 

„De fiecare dată când vorbim, îi spun că vreau să ne vedem. Lucrul ăsta nu se întâmplă. Nu cred că pot eu face mai mult. Nu mai pot. Mi-e greu. Sunt singură. Nu-mi lua bilet să vin acasă în toate vacanțele. Nu își permitea. Mă rog, așa mi-a spus. Știi ce mi-a spus? Nu mai poți? Înseamnă că nu ești în stare. Eu consider că de foarte mulți ani nu mai sunt fata lui Petre Roman. Nu am făcut compromisuri. M-au costat lucrurile astea. Puteam să fiu bogată”, a declarat Oana Roman.

 

De asemenea, Oana Roman a recunoscut că îi lipsește foarte mult tatăl său, dar cu toate astea nu mai încearcă să restabilească legătura tată-fiică cu fostul premier al României, de frica unui eventual eșec.

„Eu consider că de foarte mulți ani nu mai sunt fata lui Petre Roman. Nu am făcut compromisuri. M-au costat lucrurile astea. Puteam să fiu bogată”, a mai afirmat Oana Roman.

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel