Oana Roman a spus adevărul despre relația ei cu Marius Elisei. Dezvăluirile vedetei: „A venit după noi”

Data publicării:
Marius Elisei și Oana Roman, sursa foto Instagram
Descriere foto: Marius Elisei și Oana Roman, sursa foto Instagram

Oana Roman a vorbit despre relația pe care o are cu fostul soț, dar și despre accidentul din Egipt.

După despărțirea de Marius Elisei, Oana Roman a declarat în nenumărate rânduri că a rămas în relații bune cu fostul soț, mai ales de dragul fetiței lor.  Marius Elisei este în continuare alături de Oana Roman și fiica ei, motiv pentru care le oferă mereu ajutorul de care au nevoie. Cu toate că a refuzat că plece în vacanță alături de fiica lor și Oana, fostul soț al vedetei s-a oferit să le ducă la aeroport, dar și să le ia. Vedeta a mărturisit că a primit sprijinul fostului ei soț, în special când s-a întors acasă, având în vedere starea sa de sănătate.

„Și când am plecat, tot el ne-a dus, dimineață. Săracul, nu a dormit toată noaptea. Apoi a venit și ne-a luat de la aeroport, m-a ajutat să duc bagajele în casă. Mi se pare că e o normalitate și sunt foarte fericită că putem să avem o relație super ok. Ne-a dus acasă, a stat un pic cu noi. Noi suntem o familie, chiar dacă nu mai suntem căsătoriți. Eu sper să rămânem cât mai mult timp așa, să fim prieteni, să putem vorbi, să colaborăm, să o creștem pe Izabela. Își îndeplinește îndatoririle de tată foarte bine, în continuare el mă ajută.”, a spus Oana Roman la Antena Stars.

Oana Roman a vorbit și despre accidentarea din Egipt. Potrivit acesteia, într-un moment de neatenție a călcat pe un obiect ascuțit, care i-a provocat o rană adâncă, ajungând chiar pe mâna medicilor.

„Norocul meu e că s-a întâmplat fix în ultima zi. Am intrat eu în mare și am călcat aiurea în ceva, nu știu. Că era o algă întărită, un arici de mare, un coral, nu știu. Am călcat fix cu călcâiul și mi-am făcut mare gaură în el. A început să sângereze abunent, s-a dat carnea la o parte, era nasol rău. Au venit cei de la plajă, mi-au pus apă și am spus că totuși vreau să merg să mă vadă un medic că era rana adâncă. A trebuit să îmi facă anestezie totală.”, a spus Oana Roman.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel