Oana Roman a plecat în vacanță. Cine o însoțește pe vedetă

Oana Roman și fiica ei au plecat în excursie. Sărbătorile Pascale le găsesc pe cele două alături de familie, într-un peisaj de vis. 

Oana Roman nu poate sta foarte mult timp într-un singur loc. Vedeta își dorește foarte mult să călătorească și să viziteze cât mai multe destinații. După divorțul de Marius Elisei, Oana a fost mult mai atentă la timpul petrecut cu fiica ei. Cele două sunt foarte bune prietene și oriunde ar pleca mama ei, Isa este prezentă. 


Chiar dacă nu a specificat cu cine a plecat în vacanță, fanii au presupus că cel care conduce mașina este chiar Marius Elisei. Oana Roman a postat pe pagina de Instagram mai multe imagini din timpul vacanței, iar într-unul dintre videoclipuri se poate observa mâna unui bărbat. Conform descrierei, Oana Roman petrece Paștele alături de: „Familie”, a scris vedeta la InstaStory. 


„Hristos a înviat ! Va uram un Paște liniștit cu bucurii în suflet. Noi facem o excursie prin țară. Vă pupăm”, a scris Oana Roman pe rețelele de socializare. 

 


„Încă nu am stabilit niciun program. Cu singuranță, el duminică, trebuie să se vadă cu Isa. Nu știu dacă o să ne vedem și sâmbătă. N-am stabilit nimic. Am avut foarte multă treabă și nu am apucat să stabilesc cu el niciun detaliu legat de acest lucru. Oricum, noi o să ne vedem. Dacă nu sâmbată, sigur duminică. Eu am norocul că mai am o familie și nu mă simt așa de singură”, spunea Oana Roman, în urmă cu doar câteva zile, la Antena Stars.

 

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Dată: 02 mai, 17:05 | Categorie: Vedete
Get it on App Store Get it on Google Play