Oana Roman a plecat în vacanță. Cine o însoțește pe vedetă

Data actualizării: | Data publicării:

Oana Roman și fiica ei au plecat în excursie. Sărbătorile Pascale le găsesc pe cele două alături de familie, într-un peisaj de vis. 

Oana Roman nu poate sta foarte mult timp într-un singur loc. Vedeta își dorește foarte mult să călătorească și să viziteze cât mai multe destinații. După divorțul de Marius Elisei, Oana a fost mult mai atentă la timpul petrecut cu fiica ei. Cele două sunt foarte bune prietene și oriunde ar pleca mama ei, Isa este prezentă. 


Chiar dacă nu a specificat cu cine a plecat în vacanță, fanii au presupus că cel care conduce mașina este chiar Marius Elisei. Oana Roman a postat pe pagina de Instagram mai multe imagini din timpul vacanței, iar într-unul dintre videoclipuri se poate observa mâna unui bărbat. Conform descrierei, Oana Roman petrece Paștele alături de: „Familie”, a scris vedeta la InstaStory. 


„Hristos a înviat ! Va uram un Paște liniștit cu bucurii în suflet. Noi facem o excursie prin țară. Vă pupăm”, a scris Oana Roman pe rețelele de socializare. 

 


„Încă nu am stabilit niciun program. Cu singuranță, el duminică, trebuie să se vadă cu Isa. Nu știu dacă o să ne vedem și sâmbătă. N-am stabilit nimic. Am avut foarte multă treabă și nu am apucat să stabilesc cu el niciun detaliu legat de acest lucru. Oricum, noi o să ne vedem. Dacă nu sâmbată, sigur duminică. Eu am norocul că mai am o familie și nu mă simt așa de singură”, spunea Oana Roman, în urmă cu doar câteva zile, la Antena Stars.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel