Oana Roman, mesaj dureros după despărțirea de Marius Elisei: "Atunci eram realmente fericiți"

Data publicării:
Oana Roman și Marius Elisei, foto Facebook
Descriere foto: Oana Roman și Marius Elisei, foto Facebook

În urmă cu două săptămâni, Oana Roman și Marius Elisei au divorțat oficial la notar. Acum vedeta și-a suprins fanii cu un mesaj plin de durere.

Divorțul dintre Oana Roman și Marius Elisei a șocat showbizul românesc. Nimeni nu se aștepta ca cei doi să facă acest pas, mai ales că în trecut au avut parte de numeroase despărțiri și împăcări, dar niciodată nu au vorbit despre divorț. Cu toate astea, inevitabilul s-a produs, iar cei doi au ajuns în fața notarului pubic pentru a divorța.

Chiar dacă cei doi au divorțat, sentimentele dintre ei nu s-au risipit. Cea care nu poate ascunde faptul că suferă este Oana Roman, care privește trecutul cu nostalgie. 

Recent, Oana Roman a distribuit pe rețelele de socializare o fotografie făcută în vacanța în care se afla împreună cu Marius Elisei și totul părea perfect.

”Acum fix 1 an eram la Roma la Fontana di Trevi. Roma era încă Zona Verde și nimeni nu bănuia ce avea sa urmeze, nimeni nu se gândea la proporțiile Pandemiei și la cum se va schimba viata noastră. Nu regret o secunda ca am fost în acea vacanță. A fost ultima vacanță în formula completă și Roma era orașul la care visam de foarte mult timp să ajung din nou! Dacă mi-ar fi zis cineva atunci că va urma Pandemia și apoi divorțul, nu l-aș fi crezut. Atunci eram realmente fericiți și nu ne dădeam seama”, a scris Oana Roman pe Instagram.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by oana roman (@oanaromanelisei)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel