Oana Roman, la un pas de moarte. Ce a pățit vedeta în urmă cu 8 ani: ”M-am născut a doua oară”

Data publicării:
Sursa foto: Oana Roman, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Oana Roman, Instagram

Oana Roman a vorbit despre cea mai grea perioadă din viața ei. Soția lui Marius Elisei a fost la un pas de moarte.

Pentru Oana Roman ziua de 1 mai este o zi care îi aduce aminte de o întâmplare, care a marcat-o profund, în urmă cu opt ani. Mai exact, vedeta a fost la un pas de moarte din cauza unor probleme grave de sănătate. 

Oana Roman, mărturie dureroasă

Oana Roman a ținut să îi mulțumească soțului ei, Maris Elisei, care i-a fost alături în acea perioadă grea a vieții sale. Vedeta a recunoscut că soțul ei o schimba, o hrănea și a avut grijă să nu-i lipsească nimic. 

Totodată, Oana Roman a ținut să precizeze că, deși lucrurile între ea și Marius Elisei nu au fost mereu roz, dragostea a învins de fiecare dată și, și-au dat seama că nu pot să stea unul fără celălalt. Pe lângă suportul pe care l-a avut de la soțul ei, vedeta a subliniat faptul că și sora ei, Catinca i-a fost alături.

”Astăzi pentru mine e o zi de bucurie, de renaștere și de recunoștință eterna. Azi sunt 8 ani de când m-am născut a doua oară. Am trăit atunci cea mai mare cumpănă a vieții mele și sunt recunoscătoare pentru șansa de a fi trecut cu bine. Am avut îngeri păzitori și un doctor cu mâini divine care m-au salvat. Am simțit atunci cumva la propriu puterea Divinității și împlinirea de a fi avut alături un soț care m-a vegheat și îngrijit clipa de clipa, deși avea în grija și un copil de 2 luni jumate acasă. Cred ca asta este definiția bărbatului și soțului care știe, poate și vrea sa-ți fie aproape în cele mai grele momente. M-a susținut, m-a ajutat, m-a ținut de mana, m-a hrănit, m-a spălat, mi-a schimbat pansamentul și m-a mângâiat la propriu și la figurat.

Deși eram dărâmata și aratam ca o stafie m-a iubit la fel de mult și m-a făcut sa ma simt femeie, deși practic eram o epavă! Am stat 5 zile pe un pat de reanimare și mi-a fost alături mai ales ca nu a fost lângă mine nimeni altcineva. Nici părinții nici "prietenii". Doar el și Catinca. În rest a fost un gol imens în jurul meu. Un gol care m-a marcat profund și pe care nu am mai dorit sa-l umplu apoi cu nimeni în afara de el. Chiar dacă apoi am avut noi probleme pana la urma am înțeles ca doar împreună vrem sa mergem pe drumul vieții”, a scris Oana Roman pe Instagram.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel