Oana Roman, fotografie emoționantă alături de tatăl său. Ce a putut să spună vedeta despre Petre Roman: „Arată fabulos”

Data publicării:
Sursa foto: Oana Roman, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Oana Roman, instagram

Oana Roman și-a surprins fanii cu o fotografie emoționantă, în care se află alături de tatăl său. 

Oana Roman este foarte mândră de familia ei și se bucură de fiecare moment prețios petrecut alături de cei dragi. Vedeta a recunoscut în nenumărate rânduri că relația pe  care o are cu tatăl ei, Petre Roman, nu este una foarte strânsă. Ieri a fost ziua de naștere a Mioarei Roman, iar fiicele Oana și Catinca au sărbătorit-o așa cum se cuvine. Acum, Oana Roman a mers în vizită la tatăl său, alături de fiica ei.

„Ieri am stat cu mama de ziua ei, azi am fost în vizita la tata. Ne era tare tare dor de el. Arată fabulos și am stat câteva ore și am povestit împreună.", a mărturisit vedeta. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by oana roman (@oanaromanelisei)

Ce a moștenit Oana Roman de la părinții ei

"Am luat câte ceva de la fiecare dintre ei. De la tata am luat rigurozitatea, sunt perfecționistă, așa, ca el, îmi place să fac totul cu minuțiozitate. 

De la mama am luat pasiunea pentru cărți, pentru cultură, pentru artă. De fapt, de la ambii am moștenit asta. Eu sunt însă ca mama, Berbec, sunt o fire mai impulsivă, de la ea am moștenit această impulsivitate. Uneori mi-a deservit, dar m-a și ajutat să fac lucruri care pentru alții sunt greu de făcut. De la mama am primit foarte multe lecții frumoase de viață, iubirea și respectul față de oameni și față de cei care muncesc cinstit, față de orice meserie. Pasiunea pentru limbi străine o am de la amândoi, iar de la tata am abilitatea de a învăța foarte repede. Mi-a dat Dumnezeu multe lucruri bune, pe care le-am primit de la părinții mei.", a spus Oana Roman potrivit ego.ro

Dacă în copilărie petrecea foarte mult timp alături de tatăl ei, acum aceasta nu se mai bucură de prezența lui la fel de des. Petre Roman își petrece destul de mult timp în Elveția, unde predă cursuri la o universitate.

"Dacă e ceva care mă apasă îngrozitor și care îmi lipsește cel mai tare este această lipsă de comunicare cu tata, această lipsă a prezenței lui fizice, atât în viața mea, cât și a fiicei mele. Oricât de mult aș dori să îl înțeleg, nu reușesc. Mă gândeam că au trecut Crăciunul și ziua Izabelei, că urmează ziua mea, iar tata nu a fost prezent lângă noi, în niciunul dintre aceste momente. Am multe amintiri frumoase cu tata.", a continuat ea.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel