Oana Radu, victima violenței fizice și verbale în fostele relații de iubire. Motivul pentru care ar fi acceptat orice

Data publicării:
Oana Radu și soțul ei, sursa foto Instagram
Descriere foto: Oana Radu și soțul ei, sursa foto Instagram

Oana Radu este acum o femeie fericită și împlinită, dar lucrurile nu au stat mereu așa pentru artistă. În trecut aceasta s-a luptat cu kilogramele în plus, dar și cu relațiile toxice.

Oana Radu a avut multe de îndurat de la viață, dar de când l-a cunoscut pe actualul ei soț, totul s-a tranformat radical. A învins lupta cu kilogramele în plus, a ajuns în fața altarului alături de bărbatul iubit și spune că se visează mamă. 


Dar în trecut, Oana Radu nu a avut prea mare noroc în dragoste. Artista spune că a stat în relații toxice de frica că nu va mai găsi pe altcineva care să o placă. Oana Radu a mărturisit chiar că a fost victima violenței domestice. 


„Am avut parte de violență fizică și verbală. Am stat acolo, n-am făcut nimic. Am stat destul de mult, n-am plecat, am stat acolo. La vârsta pe care o aveam atunci gândeam că o să fie bine de mâine, totul o să se schimbe, credeam că oamenii se pot schimba, dar nu se pot schimba.


Nu aveam încrederea că pot să zic pa, că nu o să mă mai iubească vreodată cineva, că o să mai fiu cineva, atunci ne complacem în situații de genul asta. Plângeam și după îmi trecea, mâncam ceva. Eu găseam fericirea în mâncare”, a spus Oana Radu, în cadrul unui interviu.


Oana Radu spune că a fost mereu nemulțumită de felul cu arată, iar asta a făcut-o să fie vulnerabilă și lipsită de încredere. Artista a dezvăluit că acumulase multe frustrări, iar asta i-a afectat foarte mult viața la acel moment. 


”Eram super frustrată pentru că nu mă plăcea niciun băiat, mie îmi plăceau băieți, dar lor de mine nu le plăcea. Cred că din cauza asta am intrat la un moment dat în relații greșite, că atunci când nu te place cineva pe cine vrei tu, accepți orice.


Eu mă vedeam grasă și urâtă la corp, că fața mi-a plăcut întodeauna. Când tu nu ai încredere în tine și ai niște frustări, accepți”, spunea Oana Radu.

 

Oana Radu își dorește să devină mămică. Ce spune vedeta despre responsabilitățile care o așteaptă:

 

"Ne gândim sa deveni părinți, nu stiu dacă o sa fiu o mamă bună, dar ma bazez pe el. El este foarte cerebral. Eh, glumesc. Eu mai am de reparat chestii la mine, la nivel psihologic, dar cu trecerea timpului sigur o sa se rezolve tot", a mărturisit, la Antena Stars, Oana Radu.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel