Oana Radu va ajunge pe mâna medicilor esteticieni după ce a slăbit peste 40 de kilograme: „Acum sunt cea mai slabă din viața mea”

Data publicării:
Oana Radu, colaj foto Instagram
Descriere foto: Oana Radu, colaj foto Instagram

Oana Radu, nevoită să apeleze la ajutorul medicului estetician după ce a slăbit zeci de kilograme. 

Oana Radu a devenit celebră odată cu participarea în emisiunea Vocea României. La acea vreme Oana Radu se lupta cu kilogramele în plus și cântărea 104 kilograme. 


Prima dată vedeta a reușit să slăbească 52 de kg, dar în urma unui șoc emoțional, aceasta s-a îngrășat din nou foarte mult. 


Vedeta a reușit acum să slăbească 40 de kg și să ajungă să cântărească doar 57 de kg, asta cu ajutorul soțului ei, Cătălin, care este instructor de fitness şi nutriţionist. 


„Am o veste foarte bună pentru mine și simt nevoia să mă laud, dar în sensul de mândrie, nu în sensul de a crea invidie sau ceva. Astăzi mi-am luat măsuri și vreau să vă spun și îl anunț și pe soțul meu cu această ocazie că am aproape măsurile standard. La bust am 92 de centimetri, în talie am 61 de centimetri și în șolduri 92 de centimetri, deci sunt aproape de 90-60-90. Sunt fericită și împlinită și sunt și cea mai slabă din viața mea, deși am momente în care mi se pare că sunt grasă, dar asta pentru că îmi doresc foarte mult să nu fiu. Sunt sigură că multe fete în situația mea se confruntă cu astfel de gânduri”, a spus Oana Radu pe Instagram.


Oana Radu va apela la ajutorul medicilor esteticieni pentru a scăpa de anumite imperfecțiuni la nivelul pielii. 


”Acum sunt cea mai slabă din viața mea, am 57 de kilograme. Urmează să-mi fac anumite intervenții pentru piele, pentru că am slăit foarte multe zeci de kilograme”, a adăugat vedeta. 


Oana Radu vrea să ajungă la 50 de kilograme, iar pentru asta mai are puțin de muncă, dar spune că are noroc cu soțul ei care o încurajează și o motivează mult. 


”Și da, mai am de gând să slăbesc încă vreo trei kilograme și gata, intrăm pe menținere. O să mai slăbesc până la 54 de kilograme, mă voi menține acolo o lună sau două și după îi dau până la 50”, a dezvăluit artista la InstaStory. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel