Oana Radu și soțul ei vor să devină părinți. Când își dorește artista să aducă pe lume primul copil

Data publicării:
Oana Radu, sursa instagram
Descriere foto: Oana Radu, sursa instagram

Oana Radu și soțul ei sunt pregătiți să devină părinți pentru prima oară. Artista a dezvăluit când plănuiește să devină mămică.

Oana Radu și soțul ei trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi își doresc să își mărească familia, artista declarând în nenumărate rânduri că își dorește acest lucru. Recent, artista le-a mărturisit fanilor când o să aducă pe lume primul copil. Potrivit acesteia, atât ea, cât și soțul ei își doresc să devină părinți după ce o să-și cumpere propria locuință în Capitală, cei doi locuind de mai mulți ani în București.

 

„Avem de gând să ne mărim familia, bineînțeles, doar că momentan așteptăm să ne cumpărăm o locuință a noastră. Bine, noi avem în Craiova două locuințe, dar în București stăm. Momentan, suntem tranzitorii, pentru că nu avem căsuța noastră. Așteptăm să ne luăm și după da, o să facem și un bebe. Peste 10, 15 ani, când o să fie”, a spus Oana Radu pentru Antena Stars.

 

Oana Radu, dezvăluiri sfâșietoare despre lupta cu depresia

 

În urmă cu câțiva ani, Oana Radu a dus o luptă crâncenă cu depresia severă. Atacurile de panică, realitatea deformată, gândurile negative, dar și kilogramele pe care le acumula au determinat-o să apeleze la ajutorul specialiștilor.

” Au început tot felul de gânduri care nu aveau legătură cu realitatea, chestii care îmi oboseau creierul, pentru că veneau în mintea mea neîncetat. Era un volum prea mare, dar nimic nu mă convingea că eu, de fapt, nu o să păţesc nimic.

Aveam gânduri ca: Doamne, dacă o să înnebunesc? Dacă o să aud voci, o să văd fantome?. A trecut perioada asta şi a început perioada în care mă simţeam rău, tot în 2015. Credeam că am cancer, leucemie, tumori şi mi-am făcut foarte multe analize”, a povestit  Oana Radu pe un cont de socializare.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel