Oana Radu și-a cumpărat o vilă de lux după divorț. Imagini spectaculoase din noua casă a artistei

Data publicării:
Oana Radu/ captură video TikTok, Instagram
Descriere foto: Oana Radu/ captură video TikTok, Instagram

Oana Radu le-a arătat fanilor primele imagini din noua sa casă.

După divorțul de Cătălin Dobrescu, care este unul destul de vocal și care a scos la iveală mai multe detalii neștiute din căsnicia celor doi, Oana Radu nu a mai stat nicio clipă pe gânduri și și-a cumpărat o nouă casă. Vechiul apartament, pentru care vedeta spune că a muncit extrem de mult și pe care a visat dintotdeauna să-l dețină, trebuie să-l împartă cu fostul soț, iar până când nu se termină procesul, vedeta nu ar fi putut să-i interzică acestuia să stea acolo. Din acest motiv, pentru a evita orice conflict, aceasta s-a decis numaidecât să-și cumpere o casă, pentru care pare că amenajarea a ajuns deja într-un punct extrem de avansat.

Vedeta le-a arătat primele imagini și fanilor săi, fiind de-a dreptul cucerită de finisajele și de modele alese pentru vila de lux.

„Să vă arată update-ul. Uitați cât de faine sunt scările, s-a montat banda LED. Îmi place la nebunie totul. Merge bine totul.”, le-a spus Oana Radu fanilor în videoclipul în care a făcut turul casei.

Citește și: Oana Radu, luată la rost de Teo Trandafir în direct: „Dar de ce te-ai măritat?”. Artista spune că nu a fost niciodată compatibilă cu fostul soț

@eusuntoanaradu Vreau sa stiu daca va placeee! @Anandree Design #fyp #oanaradu #candamozigrea #fypage ♬ sunet original - Oana Radu

Adevărul despre apartamentul vedetei

După divorț, Oana Radu explică faptul că și-a dorit extrem de mult să locuiască în apartamentul achiziționat pe timpul căsniciei, întrucât vedeta spune că a fost prima sa casă, pentru care a muncit foarte mult. Așadar, dacă inițial se înțelesese cu Cătălin Dobrescu să-i achite partea de bani în doi ani de zile, vedeta spune că acesta s-a hotărât brusc, motiv pentru care și-a dorit să locuiască în continuare în casa comună, până când solista îi oferă toți banii.

„Prima dată când am hotărât că ne despărțit, am hotărât că îi dau banii în doi ani, apoi s-a hotărât că îi vrea într-un an, după care în șase luni, după aceea a zis că va locui cu mine, până când îi dau banii. Suma el a stabilit-o, a calculat cât s-a investit în casă și a zis că vrea atât. Am zis că a fost cu mine, am mâncat împreună, e ok, în sensul în care m-am gândit că ne putem despărți amiabil. A plecat într-un final, dar când stăteam mai liniștită, iar venea, fără să anunțe, avea cheia, normal. Eu acum locuiesc în noua mea casă, pe care am cumpărat-o. 

Am înghițit mult, pentru că am muncit mult pentru apartamentul ăla. Am vrut casa, pentru că am muncit mult și a fost prima mea casă.”, a declarat Oana Radu, în cadrul emisiunii Follow us, de pe Kanal D2.

Citește și: Asta bea Sofia Vicoveanca în fiecare zi pe stomacul gol, la 82 de ani: „E meniul de dimineață

Artista i-a adus mai multe acuzații fostului soț

Mai mult, chiar dacă Cătălin Dobrescu a respins toate acuzațiile pe care i le-a adus artista, precum ar fi cele de agresiune în diferite tipuri, aceasta spune că are dovezi pentru orice declarație făcută.

„Eu pentru tot ce am spus am dovezi, pentru tot ce am spus. Pot să vă arăt după ce terminăm emisiunea, nu vreau să le fac publice. Am dovezi pentru fiecare cuvânt pe care l-am spus, dar nu am vrut să menționez asta pe TikTok, pentru că părea că premeditez o ceartă, deci orice am spus poate fi susținut cu dovezi. Eu am fost foarte supărată pe niște lucruri care s-au întâmplat după ce ne-am despărțit.”, a continuat artista.

Citește și: Dan Negru: „Dracula, brand de România, NU s-a născut, de fapt, la noi”. Cui aparține celebrul personaj



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel