Oana Radu se simte pregătită să devină mamă: „Dar mă bazez pe el. Este foarte cerebral”

Data publicării:
Oana Radu și soțul ei, sursa foto Instagram
Descriere foto: Oana Radu și soțul ei, sursa foto Instagram

Oana Radu își dorește să devină mămică. Ce spune vedeta despre responsabilitățile care o așteaptă?

Oana Radu și soțul ei trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi își doresc să își mărească familia, artista declarând în nenumărate rânduri că își dorește acest lucru. Recent, artista le-a mărturisit fanilor când o să aducă pe lume primul copil. 


"Ne gândim sa deveni părinți, nu stiu dacă o sa fiu o mamă bună, dar ma bazez pe el. El este foarte cerebral. Eh, glumesc. Eu mai am de reparat chestii la mine, la nivel psihologic, dar cu trecerea timpului sigur o sa se rezolve tot", a mărturisit, la Antena Stars, Oana Radu.


Cei doi își doresc să devină părinți după ce o să-și cumpere propria locuință în Capitală, cei doi locuind de mai mulți ani în București.


„Avem de gând să ne mărim familia, bineînțeles, doar că momentan așteptăm să ne cumpărăm o locuință a noastră. Bine, noi avem în Craiova două locuințe, dar în București stăm. Momentan, suntem tranzitorii, pentru că nu avem căsuța noastră. Așteptăm să ne luăm și după da, o să facem și un bebe. Peste 10, 15 ani, când o să fie”, a mai spus vedeta în urmă cu ceva timp pentru sursa citată anterior. 


Oana Radu, la un pas de a fi părăsită de soțul ei


Oana Radu le-a povestit fanilor pe canalul său de YouTube întreaga experiență nefericită din viața ei, dar și cum a fost la un pas de a-și pierde soțul.


”Am început să mănânc în baie, până când Cătălin a început să mă cântărească zilnic și vedea că eu mă îngraș. Îi spuneam că am reținut apă, minciuni. Până într-o zi, când am avut o discuție serioasă cu Cătălin și aproape că a vrut să plece. A considerat că din cauza viicilor mele nu mai putem fi împreună. El mi-a spus clar că își dorește de la mine să schimb asta la mine și i-am promis că schimb tot și nu făceam. Mi-a zis că o să plece și și-a făcut bagajele. Atunci a fost momentul în care mi-am dorit să slăbească (...) Am realizat că din viața noastră oamenii pot pleca oricând, pot pleca fără ca noi să știm sau fără ca noi să preconizăm că o să se întâmple și am zis așa: ”Omul ăsta poate chiar o să plece”. N-am dormit toată noaptea. Am stat în sufragerie și am plâns. Nu am dormit. El s-a trezit și a văzut că am ochii plânși și i-am zis că am mâncat pe furiș și că din acel moment o să mă lupt să slăbesc și să arăt bine pentru mine. Atunci mi-a promis că nu o să plece. Din momentul ăla nu a mai existat mâncare. Mi-am dat seama cât de important este el pentru mine”, a declarat Oana Radu în urmă cu ceva timp. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel